10 km pentru 50 de cărți "Dințică și regatul Zânei Merciluță" pentru copii de la sate

 

Daniela Staicu Merci Charity Boutique

57.8% Complete
578 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Alerg de 4 ani în competitii pentru a susține cauzele Merci Charity, în fiecare an pentru o alta cauză a asociației.

De această dată, mi-am propus sa alerg 10km la cursa Uniqa și să strâng fonduri, prin amabilitatea și sustinerea prietenilor și cunoscutilor mei pentru ca 50 de copii de la sate să o primeasca gratuit. Cu fiecare kilometru, voi avea în ghiozdan încă 5 cărți pentru ei.

Prețul unei cărți este 35 lei. 

MERCI pentru fapta bună!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Cartea prezintă aventurile unui dinte de lapte, Dințică spre regatul Zânei Merciluță și vânzarea ei va susține cabinetului stomatologic mobil “Zâna Merciluță”.

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI si propune urmatoarele curse: - 10 km - stafeta (2x5km) - Family run & walk (3.6 km) - Cursa copiilor si parintilor  - Cursa Bebelusilor.  Va invitam sa sustineti o cauza in care credeti devenind fundraiser voluntar pe Galantom, daca participati la acest e

 

3 Donații

Bogdan

450 RON
Sa-ti aduca spor si noroc !!
26 Feb 2018
Bravo pentru perseverenta!
26 Feb 2018

Anonymous

53 RON
24 Feb 2018