Daruiesc ziua de nastere pentru copii cu autism!

 

Bianca Tudor Autism Voice

10% Complete
500 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații

Munca. Compasiune. Daruire. Asa ar putea fi descrisi acesti oameni minunati, toti nascuti in luna februarie, care-si doneaza ziua de nastere pentru 15 copii cu autism din medii defavorizate aflati in recuperare in centrele ATCA. Asadar, Bianca, antreprenor si lider al comunitatii ELITE Business Women, Teodora, avocat si filantrop, si Ovidiu, artist si sustinator al cauzelor sociale, isi serbeaza impreuna ziua pe 28 februarie 2018. Evenimentul va fi unul special, iar scopul lor va fi sa stranga fonduri pentru orele de terapie necesare celor 15 copii.

Bianca Tudor este consultant de branding şi antreprenor, iar de peste 3 ani de zile încurajează femeile să intre în afaceri. Munca ei a dat roade, iar în prezent reţeaua internaţională Elite Business Women, pe care a fondat-o, numără peste 6.000 de femei care au reuşit să performeze în mediul de afaceri. Dincolo de inteligenta si talentul ei, Bianca este un om marinimos, care lupta pentru egalitate si echilibru in toate aspectele vietii.

Teodora Ionascu este avocat si considera ca "fericirea este singurul lucru care se dubleaza atunci cand il imparti, iar tot ceea ce transmiti catre Univers ti se intoarce inzecit. Cred cu tarie ca atunci cand ne unim fortele, chiar putem face minuni si de prima data cand am aflat de posibilitatea de a-ti darui ziua de nastere mi-am dorit sa fac asta, iar acum visul meu a devenit realitate.  Stiu ca impreuna putem schimba viata cuiva, asa ca va invit sa contribuim fiecare dintre noi pentru a aduce un zambet pe chipul unui copil aflat in nevoie si va rog sa nu uitati ca ”cel mai mic act de bunătate e mai valoros decât cea mai mare intenție”.

Ovidiu Antonescu, artist si saxofonist, va incanta publicul prezent la eveniment cu un concertspecial de saxofondeoarece el considera ca muzica este cel mai frumos cadou pe care il are el de oferit lumii.

La eveniment poate participa orice persoana care doreste sa petreaca timp de calitate alaturi de cele trei gazde si in acelasi timp sa contribuie la sustinerea cauzei copiilor cu autism donand minimum o ora de terapie (50 lei)

Cei care nu pot participa la eveniment dar doresc sa sustina cauza, pot dona aici.

Acest eveniment are loc cu sprijinul Bistro Matrioska, Estetiq Solutions, Solaris, Colorful Mind, BonBons by Monica Radulescu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Bianca Tudor

300 RON
28 Feb 2018

Manuela Voicila

150 RON
21 Feb 2018

Anonymous

50 RON
04 Feb 2018