Fii eroul zilei mele de nastere

 

Laura Dezsi Fight for Life Charity

14.444444444444% Complete
650 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
2
Donații

Anul acesta, ziua mea de nastere este despre Andreea. Imi doresc doar un cadou anul acesta: sa fiti alaturi de mine pentru a-i oferi Andreei sansa de a-si trai viata asa cum fiecare copil ar trebui sa si-o traiasca: fericita si fara griji, cu rasete, cu prieteni si cu multa joaca.

Mi-e teama chiar si sa imi imaginez cat de dureros poate fi sa ai un copil bolnav. Neputinta si suferinta de-al privi zilnic luptandu-se, chinuindu-se. Sa-i strangi in brate trupul firav si sa stii ca tot ce ti-a mai ramas este sa te rogi. Sa adormi zilnic pe scaunul de langa patul lui de spital, cu visul ca poate maine se va simti mai bine. Ca poate maine o mana de ajutor se va ivi de undeva, sa te ajute sa duci pana la capat aceasta lupta pentru viata copilului tau...Ca poate maine se va intampla miracolul pe care il astepti pe holurile spitalelor in ultimii ani.

Noi nu putem face miracole. Insa putem s-o ajutam pe Andreea si putem sa-i facilitam drumul spre miracolul ei. Ajutati-ma sa transform cadoul de ziua mea in ganduri bune si donatii pentru cauza Andreei.

Va promit ca va fi cel printre cele mai frumoase cadouri pe care le-ati oferit vreodata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

SUSŢIN PROIECTUL

Ajutor pentru Andreea

Andreea Stafie are opt ani, a luptat cu leucemia, iar când toată lumea credea că a învins boala, Andreea, o fetiţă cu părul bălai şi ochii mari, a făcut atac cerebral şi a intrat în comă. După o lună, fetiţa s-a trezit însă viaţa i s-a schimbat la 180 de grade. A orbit, nu mai vorbeşte şi este dependentă de mama ei. Medicii din Italia îi dau Andreei o şansă, însă pentru familia greu încercată, banii sunt o piedică.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donații

09 Feb 2018

Anonymous

500 RON
09 Feb 2018