Alerg pentru viitorul tinerilor instituționalizați

 

Mihai Tivga A.D.D.I.P.

50% Complete
250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta voi alerga la Semimaratonul Intersport Brașov pentru a oferi posibilitatea tinerilor abandonați de a beneficia de activități recreative care să le dezvolte abilitățile sociale și să le dezvolte un sentiment de încredere și reușită în viață. Mi-ar plăcea să mă susțineți și să donați și voi pentru a face realizabil proiectul ''Lucruri mici cu impact mare'''. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei!

Aici găsiți mai multe informații despre proiect: http://semimaraton.ro/cauza-2018/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

Semimaratonului Brașov Intersport A VII-a ediție este un concursul de alergare montană care va avea loc în Brașov pe 31 Martie 2018. Probele de consurs sunt Semimaraton (21 km) și Cros (10 km).  Devino fundraiser voluntar pe Galantom și convingeți prietenii să doneze pentru cauza sustinuta de eveniment.

 

2 Donații

Anonymous

200 RON
31 Mar 2018
Mic cu mic se face mare!
21 Feb 2018
Mihai Tivga : A.D.D.I.P.
Alerg pentru viitorul tinerilor instituționalizați