Ajută-mă să ajut tinerii care nu mai cred în viitorul lor

 

Madalina Mihai A.D.D.I.P.

100% Complete
485 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Accept provocarea asociației ADDIP de a strânge suma de 400 lei pentru a face posibilă participarea tinerilor din orfelinate la activități socio-recreative.

De ce aleg să fac asta? Deoarece sunt convinsă că aceștia se vor bucura și le vor fi utile activitățile din cadrul proiectului Lucruri mici cu impact mare. Donația venită din partea ta va face sufletul unui tânăr să radieze de bucurie și să realizeze că are șansa unui viitor mai bun. Garantez faptul că tinerii din centrele de plasament își pot învinge soarta în urma implicării tale. Proiectul acesta poate deveni realitate, astfel 20 de tineri vor beneficia de activități sociale și recreative care le vor permite să iasă din centrele unde locuiesc și le vor crea amintiri plăcute de care să își amintească cu drag. Îmi propun să strâng 400 de lei până în data de 31 Martie, această sumă o să fie dublată de către Intersport Brașov.

Donează orice sumă dorești și nu uita că și 10 lei contează

Te rog, nu rămâne indiferent la nevoile tinerilor din orfelinate.

Îți mulțumesc și te invit să schimbăm împreună pecepția asupra viitorului.

Mai multe detalii despre proiect găsești aici: http://semimaraton.ro/cauza-2018/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

Semimaratonului Brașov Intersport A VII-a ediție este un concursul de alergare montană care va avea loc în Brașov pe 31 Martie 2018. Probele de consurs sunt Semimaraton (21 km) și Cros (10 km).  Devino fundraiser voluntar pe Galantom și convingeți prietenii să doneze pentru cauza sustinuta de eveniment.

 

5 Donații

Anonymous

200 RON
Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei." Mircea Eliade
21 Mar 2018
20 Mar 2018
13 Mar 2018
24 Feb 2018
22 Feb 2018
Madalina Mihai : A.D.D.I.P.
Ajută-mă să ajut tinerii care nu mai cred în viitorul lor