Imi daruiesc ziua de nastere ! Impreuna putem intinde o mana de ajutor pentru bebelusii nascuti prematur .

 

Liliana Radu ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați

100% Complete
1,460 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze care are o mare importanta pentru mine...TERAPIE PENTRU TRUP (peste 170 de bebelusi)  SI SUFLET ( pentru peste 250 de parinti).

 

Anual in Romania se nasc prematur peste 20.000 de bebelusi, adica unul din 10 copii vine mai devreme pe lume. Acestia se lupta sa traiasca si cei mai multi dintre ei au nevoie de recuperare medicala prelungita pentru o viata normala si sanatoasa.

Sutin acest proiect si imi propun impreuna cu Asociatia Unu si Unu sa strangem fonduri pentru a sprijinii familiile cu bebelusi indelung spitalizati, cu probleme majore de sanatate, care au nevoie de tratamente de recuperare si provin din familii defavorizate sau au o situatie materiala dificila.

DE AM ALES ACEST PROIECT ?

Pentru ca si eu m-am nascut prematur si am avut nevoie de recuperare medicala prelungita. 

 Nasterea prematura este un eveniment pentru care nici parintii nici bebelusul nu sunt pregatiti.

Stiu ca impreuna cu voi , vom reusi sa ajutam acesti micuti care abia au venit pe lume si familiile lor .

Împreună suntem mai buni!

https://unusiunu.com/proiecte/terapie-pentru-trup-si-suflet-2017/

Va multumesc din suflet pentru ajutor !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Săpitalizați - ARNIS a fost înfiinţată în luna august 2013 din experienţa personală a Corinei Croitoru, părinte de copii gemeni şi prematuri. Asociația a funcționat sub denumirea de Asociația Unu și Unu, în perioada 2013-2021, “unu și unu” fiind metafora ce reprezintă acei copii speciali, extraordinari care au demonstrat tuturor că, deși născuți înainte de termen sau îndelung spitalizați, pot învinge limitările medicale, luptându-se pentru viața lor.

Recuperare medicala pentru copii (sustinerea terapiilor fizice si cognitive), cursuri de fundraising pentru parinti, suport moral si psihologic pentru familii.

Anual, in Romania, se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Copii prematuri si indelung spitalizati, care au avut un inceput mai anevoios in viata, au nevoie de ingrijire atenta pentru a inflori. Soare, aer proaspat, apa curata, ani de recuperare medicala si dragostea familiei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Claudia/Costi/Mada

200 RON
25 Apr 2018

FEPRA INTERNATIONAL

360 RON
25 Apr 2018
Acesti copii au un scop bine stabilit pentru care bat mai devreme la portile vietii. Haideti sa-i ajuatam sa isi indeplineasca acest scop!
24 Apr 2018

Anonymous

70 RON
24 Apr 2018
300 RON
Multa sanatate micutilor!
24 Apr 2018

biatidanico

300 RON
24 Apr 2018

Catalin Dima

100 RON
23 Apr 2018

Anonymous

30 RON
20 Apr 2018
Liliana Radu : ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați
Imi daruiesc ziua de nastere ! Impreuna putem intinde o mana de ajutor pentru bebelusii nascuti prematur .