Un gest marinimos

 

Stela Mirea Asociatia Refugiul Maidanezilor

100% Complete
635 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Ce-mi doresc de ziua mea ? Pentru mine, nimic, pentru animalute cat mai multe. De aceea am ales sa daruiesc ziua mea Asociatiei " Refugiul Maidanezilor" pentru a fi de folos in sterilizarea animalutelor .

Cred ca este singura modalitate de a stopa inmultirea lor , de a nu mai vedea pui aruncati in cutii de carton la tomberon, la un colt de strada sau pe camp, calcati de masini sa chinuiti de diverse boli. 

As fi foarte bucuroasa daca atentia dvs s-ar indrepta prin donatii catre cauza in care eu cred cu tarie si o voi sustine intotdeauna.

Multumesc anticipat celor ce gandesc la fel ca mine .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia "Refugiul Maidanezilor" s-a infiintat din nevoia de a sustine Adapostul Care Salveaza Suflete al doamnei Mona Semeniuc, care functioneaza din primavara anului 2014.

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

17 Mar 2018

Marianne Michotte

75 RON
16 Mar 2018

Anonymous

75 RON
15 Mar 2018

Anonymous

30 RON
15 Mar 2018

Anonymous

105 RON
15 Mar 2018
300 RON
Din suflet un "La multi ani cu sanatate "
14 Mar 2018