Echipa InternetCorp alearga pentru HOSPICE

 

Daniel Bindea Fundația HOSPICE Casa Speranței

28.4% Complete
781 RON
Sumă strânsă
2,750 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Echipa InternetCorp alearga la Semimaratonul Bucuresti pentru HOSPICE Casa Sperantei!

Daniel Bindea

 „Voi alerga alaturi de echipa Hospice pentru a reusi impreuna sa daruim TIMP tuturor celor care au nevoie de el mai mult decat orice pe lume. 

Te invit si pe tine sa sustii si sa donezi o clipa de bucurie  pentru cei care au nevoie de ingrijire paliative și pe care prietenii de la Hospice le pot asigura pentru ei! Doneaza pentru Hospice Casa Sperantei!”

Ana Maria Vasile


”Alerg la semimaraton pentru susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Contez pe ajutorul tau! Doneaza pentru Hospice!”

Anca Olteanu

„E mai simplu când lucrurile se fac împreună. E mai ușor când ce faci e bine. Alerg pentru ca „împreună” să continue să existe, iar „bine” să ajungă la cei care au nevoie.”

Anisoara Munteanu

„In mod normal as spune ca nu ai nevoie de un motiv anume ca sa alergi, dar de data alerg pentru a face un bine copiilor.”

Andra Imbrea

« Alerg pentru Hospice Casa Sperantei pentru ca vreau sa contribui la ingrijirea copiilor si adultilor care se lupta cu boli terminale, fie cu timp, donatii sau doar atragand atentia asupra nevoii de ingrijire paliativa. « 

Oana Oprea

„Alerg pentru aceasta cauza pentru ca vreau sa demonstrez cat de norocosi suntem ca putem sa facem miscare.”

Ileana Popescu

„Am ales sa particip la Semimaratonul Bucuresti in echipa Hospice pentru ca este ocazia perfecta de a imbina sportul cu faptele bune. Ma bucur ca, prin gestul meu, ii pot ajuta pe copiii si adultii cu boli incurabile din Romania. Ma simt motivata sa ma antrenez pentru o cauza nobila si consider ca nimic din ceea ce fac nu este prea mult pentru acesti copii si adulti care au nevoie si de noi.”

Ionut Sisu

„Alerg la Semimaratonul Bucuresti in echipa Hospice. Sustine si tu Hospice Casa Sperantei si toate lucrurile bune pe care le fac. Doneaza!”

Armand Iliescu

„Intr-o societate in care multi dintre noi ajungem sa fim purtati intr-o goana continua dupa iluzii, pe 12 mai avem ocazia sa alergam alaturi de echipa Hospice pentru a contribui la crearea unei realitati in care ingrijirea paliativa este un drept al omului. Vino alaturi de noi, doneaza si transforma-ti viata intr-un sir de fapte bune.”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton - 21.097 km- Ștafetă - Echipa de 3 persoane, 7 km + 7 km + 7.1 km - Cursa

 

10 Donații

Anonymous

50 RON
13 May 2018
100 RON
11 May 2018
11 May 2018

Anonymous

30 RON
11 May 2018

Anonymous

150 RON
08 May 2018

Raluca

150 RON
20 Apr 2018

Inflatie 1,5%

50 RON
20 Apr 2018

Dani

51 RON
19 Apr 2018
19 Apr 2018

Diana

50 RON
19 Apr 2018
Daniel Bindea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Echipa InternetCorp alearga pentru HOSPICE