Ileana Voca Schwarz semimaraton

 

Ileana Voca Schwarz Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
3,157 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
23
Donații

Eu sunt Ileana. Sunt directa, incomoda si alarmant de sincera, dar sunt EU si sunt autentica si voi striga la voi cu toata dragostea: Daruiti, acesta este singurul sens posibil al vietii.

 

Am 44 de ani si sunt una dintre cele 18 femei din Romania care a terminat cel putin o data un concurs de triatlon pe distanta lunga, Ironman. Mai exact sunt mandrul numar 11. Nu e nimic deosebit in aceasta statistica. Nu e nimic deosebit nici in faptul ca la 40 de ani m-am apucat de inotat, pedalat si alergat , astfel incat, sa termin intr-o singura zi celebra distantanta de 226 km, adica, 3.8 km inot, 180 de km. pe bicicleta si 42 de km in alergare. Deosebit este sa constientizezi ca ai ochi sa vezi, urechi sa auzi, o inima care bate sanatos si , in general, un corp cu termen de valabilitate normala.

 

Deosebit este si faptul ca toata aceasta aventura a Ironmanului si a sportului a raspuns cautarilor mele si m-a condus catre cele mai profunde straturi ale fiintei si am inteles acolo, la limita extrema a corpului fizic, ca singurul sens al vietii este sa te gasesti si sa te cunosti pe tine, si , dupa ce te-ai gasit si te-ai bucurat sa te descoperi sa CELEBREZI VIATA si sa traiesti cu BUCURIE, daruind celorlalti din ceea ce ai si, mai ales, din ceea ce esti.

 

Voi alerga la Semimaratonul Bucuresti cerandu-va azi putina atentie, cerandu-va sa va deschideti inima pentru a intelege exact mesajul meu. Sa alerg 21 km nu mai este pentru mine o provocare. Chiar spun cu tarie ca orice OM normal poate.

 

Eu va cer astazi sa va deschideti inima catre niste copii. Au ochi si vad dar nu inteleg, aud dar nu pricep prea mult, au un corp dar nu il pot folosi cu adevarat. Niste copii iesiti din comun.

 

Copii a caror viata are termenul de valabilitate expirat. S-au nascut cu probleme de sanatate inimaginabile, nimeni nu-i doreste, toti refuza sa creada ca exista. Putini sunt cei care inteleg ca, chiar si acolo unde nu mai e nici o sansa, chiar si acolo unde nu mai e speranta, e nevoie de alinare si dragoste. Chiar si acolo unde nu stii exact daca viata mai dureaza o zi, o ora sau un an..chiar si acolo sau ,mai ales acolo, e nevoie de multa iubire si mangaiere.

 

Se nasc pentru a muri repede..repede pentru ceea ce ne imaginam noi ca ar fi un termen de valabilitate al vietii. Numai Dumnezeu stie ce measageri sunt ei. Dar sunt. Si pentru mine, dupa ce i-am intalnit, a fost clar ca sufletul nu are legatura cu un corp fizic. Ei zambesc si te imbratiseaza senin, sunt curati si bine ingrijiti dar , poate cel mai important cadou pe care li-l poti face este PREZENTA ta. Atentia si dragostea.

 

Intr-un astfel de loc, ca o anticamera a mortii, se celebreaza viata. Fiecare suflare, fiecare respiratie e importanta. Condamnatii fara vina par sa aiba cel mai frumos zambet vazut vreoadata de mine. Copii. Senini. Si atat de copii.

 

Nu e suficient sa fii un profesionist pentru a te putea ingriji de ei, e nevoie de o INIMA mare si deschisa si asta am simtit acolo, la Fundatia „Copii in Dificultate“. Mergeti pe str. Radu de la Afumati nr. 16. Veti fi primiti, veti fi intampinati, veti fi iubiti doar pentru ca veniti in vizita. Veti intelege sensul vietii, veti plange pe dinauntru dar veti zambi cu bucurie pe dinafara.

 

Daca nu aveti timp de un joc sau de o ora petrecuta cu acesti copii, va rog din inima ajutati-ma pe mine, ajtati-i pe ei si pe toti cei care sunt implicati in misiunea asta cu dragoste si cu putere. Altfel nu poti.. Acesti copii mor, dar calatoria lor scurta poate fi mai usoara, demna si plina de iubire.

 

Orice suma e binevenita si pentru orice idee de a ne implica in timpul lor va sunt recunoscatoare.

Alaturate si tu #Teams4Dreams!

Ei sunt copiii care ne dau cea mai frumoasa lectie, VIATA E UN DAR, SA-L IMBRATISAM CU INIMA, o zi, o luna, un an..o clipa.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

23 Donații

16 May 2018

nelu v

170 RON
Felicitari! ai alergat semimaratonul si ma bucur sa vad cum multi oameni au contribuit pentru a alina suferinta acestor copii nevinovati!
15 May 2018

Anonymous

100 RON
bravo, Ileana!
15 May 2018

Anonymous

75 RON
14 May 2018

Anonymous

50 RON
14 May 2018

Anonymous

30 RON
13 May 2018

Anonymous

75 RON
10 May 2018

Adriana Zamfirescu

75 RON
Pentru speranță, pentru viață
10 May 2018

Anonymous

75 RON
08 May 2018

Mihaela

75 RON
Felicitari pentru initiativa! Spor la alergat!
07 May 2018

D Voca

300 RON
30 Apr 2018

Kehaiyanii

100 RON
28 Apr 2018

Adina & Adrian Iancu

210 RON
27 Apr 2018
300 RON
All the best to you & the children you are helping!
26 Apr 2018
Ingerii sa fie mereu aproape acestor suflete! Copiii acestia sunt un dar... Gandul nostru bun si iubirea noastra pura le-o vom darui prin imbratisari la o proxima vizita, cu voia divinitatii!
26 Apr 2018
donez o suma simbolica alaturi de o particica din sufletul meu
25 Apr 2018

nelu voca

200 RON
Este o misiune foarte nobilā: acesti copii nevinovati au nevoie de ajutorul nostru!
24 Apr 2018
100 RON
O initiativa binevenita :)
24 Apr 2018
23 Apr 2018

CT

300 RON
felicitari pentru ce faci si spor la treaba!
23 Apr 2018

Andreea Tohanean

100 RON
Cu tot dragul!
23 Apr 2018

Anonymous

150 RON
Multa bafta in tot ceea ce faceti!
23 Apr 2018