Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristian Dina Zoff Asociatia Montana Carpati

31% Complete
155 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei prieteni,
Asa cum majoritatea stiti, hobby-ul meu este muntele, si nu de ieri de azi, ci de-o viata…:)

De aceea sunt alaturi si de Asociatia Montana Carpati de 6 ani; impreuna cu ea (Asociatia, fireste! ) incerc sa redau voua iubitorilor de munte, poteci de drumetie cat mai sigure si mai frumoase.

In fiecare vara, ma puteti gasi cu galeata de vopsea in mana, sau cu un stalp pe umar (hai doi la stalp, ca-i varsta), gata sa refac un traseu montan uitat ori pierdut, dar atat de necesar pentru ca o drumetie sa fie relaxanta, tonifianta si nu periculoasa.

Asa ca din acest an si dupa atata vreme impreuna, am hotarat sa donez Asociatiei Montane Carpati nu doar timpul, ci si ziua mea de nastere!

Drept urmare, oricine doreste sa-mi aduca o bucurie de ziua mea, nu-mi cumparati cadou!, nu-mi urati doar sanatate, ci faceti si o donatie, pentru ca muntii nostri dragi sa aiba trasee marcate si sigure!

Cu o donatie de numai 10 lei putem sa cumparam o cutie de vopsea; cu 50 de lei luam un stalp si facem din el o sageata indicatoare; deja cu 100 de lei avem bani si de saci de gunoi si manusi, sa curatam si potecile de gunoaiele nedorite!

Va multumesc anticipat, si va invit cu drag la o actiune sa si vedeti cata treaba facem cu banii donati de voi! Am zis!

Va imbratisez,
Zoff


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Prin intermediul activităţilor de profil organizate şi al programei de educaţie montană dezvoltate de catre Asociatia Montana Carpati, în România percepţia oamenilor asupra mediului înconjurător se va schimba în mod pozitiv, vizibil şi pe termen lung.

SUSŢIN PROIECTUL

Voluntar in Carpati

Program de refacere a infrastructurii turistice montane

Din 2008, refacem traseele montane pentru ca turiștii pasionați de munte să aibă o drumeție mai sigură.
În fiecare an, de primăvara devreme și până toamna târziu, noi suntem în munți cu vopseaua și pensula în mână, și eventual cu un stâlp pe umăr.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

La multi ani, Zoff! Carari cu soare! :)
03 May 2018
Dragul meu fiu, de ziua ta din partea mea, un mic dar pentru perspectivele tale, iar de la Bunul sanatate si viata frumoasa in continuare! Mama
03 May 2018

Oana

50 RON
La multi ani draga Zoff si la cat mai multe ture culinare, trasee marcate si zile pe munte!
30 Apr 2018
Cristian Dina Zoff : Asociatia Montana Carpati
Cel mai frumos cadou de ziua mea