Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Elena Petre Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

 

Anul acesta am decis sa imi daruiesc ziua de nastere pentru pacienții de la HOSPICE. Copilul meu este si el Beneficiar si de aceea va rog ca de ziua mea sa-mi faceti cadou o donație cat de mică, care va merge mai departe catre pacientii diagnosticati cu o boala incurabila.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

In fiecare joi dimineața, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție SUNT ÎN FORMĂ, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București. SUNT ÎN FORMĂ este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate în viața personală. Poți începe indiferent de nivelul tău actual de p

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Elena Petre : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE