Prima vacanță de vară pentru copii

 

Marina si Bogdan Fundatia Humanitas Pro Deo

100% Complete
4,212 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ne pregătim pentru prima vacanță de vară cu micul Codrin și ne bucurăm de pe acum în anticiparea mărilor și țărilor pe care le vom explora împreună, cu mirarea și fascinația unui copil de a descoperi lumea, de a absorbi cu maximă curiozitate tot ce e nou, de a învăța din orice.

Nu toți părinții și copiii își permit asta. Așa că ne dorim să transformăm petrecerea de botez a lui Codrin într-o ocazie de a sprijini și alți copii să se bucure de vacanță.

În Reșița și alte câteva localități din jur, Fundația Humanitas Pro Deo lucrează cu copii care provin din familii și cartiere sărace. Recuzită pentru un club cu activități de educație non-formală pentru copii pe timpul verii, adidași în loc de șlapi pentru ca formația de fotbal a copiilor susținută de fundație să meargă la campionatul județean de fotbal la Anina, transport și cazare pentru excursii la Băile Herculane și Alba Iulia, în an de centenar – sunt doar câteva din cele ce își propun peste vară.  

Noi am primit deja foarte mult sprijin de la cei din jur, felicitări, cadouri, grijă și afecțiune. Și ne-am bucura ca dorința voastră de a dărui, prilejuită de botezul lui Codrin, să o direcționăm spre copii mai puțin norocoși cu care lucrează Fundația Humanitas Pro Deo.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul general al fundaţiei încă de la înfiinţare este ocrotirea şi susţinerea materială a persoanelor aflate în dificultate, a familiilor sărace şi a copiilor în mod special, toate acestea prin organizarea şi desfăşurarea în mod concret a unor programe sociale utile pentru cei aflaţi în nevoie.

Pe timpul verii Humanitas Pro Deo, filiala Reșița organizează activități de educație non-formală pentru copii ce provin din cele mai sărace cartiere ale orașului cuprinzând: animare prin  jocuri și activități educaționale, excursii, vizite la muzee, cinema, Grădina Zoologică.

Fiecare om se naste un OM bun, adica un GALANTOM :). Impreuna cu toata incarcatura spirituala pentru cel botezat, momentu botezului ne aduce si noua aminte, celor care participam la ceremonie, ca, in esenta, rostul nostru este de a face si a impartasi cu ceilati Binele. De aceea, a-ti darui botezul celor care au nevoie de ajutor este, de fapt, un alt fel de a confirma ca esti un galantom din pri

 

11 Donații

Sa fie mega fericit si iubit Codrin, asa cum e acum!
19 Jun 2018
O viața plină de iubire și sanatate.
17 Jun 2018

Cătălin

1,227 RON
17 Jun 2018

alexalina

200 RON
17 Jun 2018

AV

50 RON
16 Jun 2018

Anonymous

185 RON
<3
16 Jun 2018

Oana si Radu

500 RON
14 Jun 2018

familia Frâncu

500 RON
14 Jun 2018

Lili

150 RON
la cat mai multe zambete desenate pe chipurile copiilor!
14 Jun 2018

Anonymous

100 RON
12 Jun 2018

Andrei si Ramona

100 RON
pace si bucurie! :)
11 Jun 2018
Marina si Bogdan : Fundatia Humanitas Pro Deo
Prima vacanță de vară pentru copii