Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Paul Caramidariu Special Olympics Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

As vrea sa ne bucuram impreuna de ziua mea si cel mai frumos cadou pe care ati putea sa mi-l oferiti este sa sustineti proiectele Special Olympics Romania.

Sunt foarte recunoscator pentru ca sunteti alaturi de mine si pentru tot ce am. Pentru ziua mea m-as bucura mult daca ati contribui la sustinerea acestei cauze. 

De multe ori mie mi-e greu sa "ma urnesc" din loc si sa alerg sau sa fac sport. Copii cu nevoi speciale chiar daca ar vrea sa faca asta, le este mult mai greu. Poti contribui ca acest lucru sa fie mai usor pentru ei. 

 

Multumesc,

Paul


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Pentru cei mai mulţi dintre noi, sportul este o plăcere.
Pentru micuţii cu nevoi speciale, sportul este o nevoie. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Paul Caramidariu : Special Olympics Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea!