Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

TINA POPESCU Fundatia Comunitara Prahova

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei prieteni,

Ce este mai frumos de ziua ta decat sa fii sanatos si fericit impreuna cu cei dragi, sa primesti cadouri, sa te distrezi si sa transformi acea zi intr-una speciala? Mi-am dorit demult sa-mi donez ziua de nastere doar ca mereu m-am trezit tarziu!

Asadar, daca doriti sa-mi faceti o mare bucurie de ziua mea, aflati ca imi doresc din suflet ca anul acesta, banutii pe care-i cheltuiati pe flori sau atentii pentru mine sa-i redirectionati catre Centrul de zi ''Sfantul Stelian din Urlati'', unde peste 30 de copilasi, au mare nevoie de ajutor! Acestia provin din familii cu mari dificultati financiare si au mare nevoie de hrana, haine, jucarii si rechizite.

Multumesc anticipat celor care imi vor fi alaturi!

Sunt binecuvantata sa am in preajma mea oameni minunati cu suflet mare!

 

Tina 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea resurselor în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Centrul de Zi Sfântul Stelian este o poveste frumoasă pentru copii din Urlați, o poveste din care vă invităm să faceți parte!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
La multi ani, Tina!!
10 Jul 2018
10 Jul 2018
Cu drag pentru un gest nobil! La multi ani!
10 Jul 2018

Nasii

300 RON
La multi ani, iubita noastra Tina! Iti multumim pentru gestul tau deosebit! Te iubim!
09 Jul 2018

Anonymous

150 RON
09 Jul 2018
Sa-ti tina Dumnezeu obiceiul!
06 Jul 2018
TINA POPESCU : Fundatia Comunitara Prahova
Cel mai frumos cadou de ziua mea!