Binele se face împreună!

 

Mihaela Vieru Fundația Motivation România

46% Complete
460 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Suntem Mihaela și Sofia, iar luna octombrie este o premieră pentru noi. Luăm startul cursei Jogging în Scutece la Maratonul București :)!

Sofia este un copil frumos și plin de energie. Eu, recunosc, nu sunt o persoană foarte activă. Singurul sport pe care îl fac cu multă bucurie și dăruire este “alergatul” în preajma Sofiei. Acea “alergare” continuă care nu te obosește...pentru că o faci pentru binele copilului tău.

Pentru binele copiilor cu dizabilități locomotorii, eu si Sofia facem echipă și alergăm 900 de metri cu multă determinare!

Alergăm pentru copilării pline de bucurie, indiferent de modul în care te deplasezi!

Vrem să strângem 1000 RON! Banii vor fi folosiți de Fundația Motivation pentru a putea dona scaune rulante copiilor în nevoie.

Binele se face împreună! Avem nevoie de ajutorul vostru prin donații și multe încurajări!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

6 Donații

29 Sep 2018
27 Aug 2018
150 RON
22 Aug 2018
22 Aug 2018
21 Aug 2018

Rebecca Nicolae

30 RON
21 Aug 2018
Mihaela Vieru : Fundația Motivation România
Binele se face împreună!