Alerg pentru o cauză bună - independența oamenilor în scaune rulante!

 

Andreea Radu Fundația Motivation România

24.5% Complete
245 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună! Anul acesta am hotărât să alerg la primul meu maraton!

Well, aproape maraton :). În octombrie voi alerga Cursa Populară a Maratonului București cu multă determinare și mi-aș dori să fiți alaturi de mine în această cursă frumoasă!

Care este motivația mea?

Cunosc activitatea Fundației Motivation, știu proiectele frumoase pe care le implementează și cred cu tarie în impactul pozitiv și real pe care acestea îl generează (aici vă puteți convinge și voi).

Vă invit să SUSȚINEM ÎMPREUNĂ programul Fondul Scaunelor Rulante, prin care Motivation finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament.

Cred că împreună putem strânge suma de 1000 lei, care reprezinta 2 scaune rulante donate. Mai important decât atat, donațiile voastre reprezintă un prim pas către libertatea de mișcare și viața independentă pentru persoanele cu dizabilități locomotorii!

Vă multumesc tare mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donații

22 Aug 2018
Succes Andreea!
22 Aug 2018
22 Aug 2018
Cu drag de oameni!
21 Aug 2018
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
21 Aug 2018
Andreea Radu : Fundația Motivation România
Alerg pentru o cauză bună - independența oamenilor în scaune rulante!