La Exatlon pentru tinerii defavorizați din România

 

Cristina Nedelcu Asociația The Social Incubator

5.6% Complete
280 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații

Dragă prieten(ă),

 

Îți mulțumesc că ai poposit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună. Dar, înainte de toate, dă-mi voie să-ți povestesc puțin despre mine și de ce te-am invitat aici...

Eu sunt Cristina și, de când eram copil, mi-am dorit mai mult decât orice să-mi depășesc limitele. Am crescut în spiritul competiției și mi-am găsit pasiunea în gimnastica aerobică. Am făcut performanță în acest frumos sport până la cel mai înalt nivel, reușind să cuceresc campionate naționale, europene și chiar mondiale.

Anul acesta, mi-a ieșit în cale oportunitatea de a trece la un alt nivel, prin participarea la concursul de anduranță Exatlon România. E o provocare pe care nu am putut să o refuz și sunt nerăbdătoare să demonstrez ce pot.

Și, deși sportul e prima mea iubire, mai există ceva ce e foarte aproape de sufletul meu și pentru care, în mare parte, dedic participarea mea la acest concurs. Este vorba despre cauza tinerilor defavorizați din România, sprijiniți de către Asociația The Social Incubator să-și găsească drumul în viață.

Așadar, dacă îți place povestea mea și îmi urmărești evoluția la Exatlon, te invit să mă încurajezi și cu o donație către cauza frumoasă pe care o susțin. Fiecare donație îmi va da o doză în plus de energie pentru a ajunge la finish, iar tinerilor susținuți le va dărui șansa la un viitor cu adevărat independent și demn.

Îți mulțumesc! ❤️

- urmărește-mă pe Facebook, aici și/sau aici
- urmărește activitatea Asociației The Social Incubator, aici


#ExatlonRomânia  #Faimoșii


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Exatlon este cea mai tare competiție de televiziune din lume. Două echipe intră într-o confruntare unică, nu doar ca să își învingă adversarul, ci și ca să își depășească limitele. 20 de concurenți, dintre care 10 vedete, își vor pune la bătaie toate abilitățile fizice și psihice. EXATLON a înregistrat un succes răsunător în țări precum Mexic și Brazilia, iar acum a

 

3 Donații

100 RON
12 Dec 2018

Anonymous

150 RON
07 Dec 2018

Anda

30 RON
Esti extraordinara, iar initiativa este laudabila! Multa bafta, Cris, iti tinem pumnii!!!
29 Aug 2018