Donează pentru libertatea de mișcare a unor adevărați campioni!

 

Ioana Dumitrache Fundația Motivation România

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se împlinesc aproape 5 ani de când sunt parte din echipa Motivation! Împreună cu alți colegi ai mei, unii dintre ei utilizatori de scaune rulante, avem grijă ca oamenii care și-au pierdut mobilitatea să primească scaune rulante de calitate, potrivite nevoilor lor de zi cu zi.

Scaunul rulant potrivit aduce magie în viața oamenilor pentru că, într-un fel, ține locul picioarelor pentru cineva care are o dizabilitate. Este mijlocul prin care oamenii își duc viața mai departe după accidentele pe care le-au avut.

Am ascultat poveștile de viață ale multor oameni care au ajuns să folosească scaune rulante. Determinarea cu care ei “aleargă” prin viață este unul dintre motivele pentru care anul acesta voi alerga, pentru prima dată, la un maraton și voi susține cauza Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi și voi, aici).

În octombrie iau startul Cursei Populare a Maratonului București. Provocarea este de a termina cu brio cursa dar de a și vă determina pe voi, prietenii mei, să mă susțineți prin donații.

Îmi propun să strâng 1000 lei, bani care se vor materializa în scaune rulante donate.

Donează pentru scaune rulante potrivite! Donează pentru libertatea de mișcare a unor adevărați campioni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
08 Sep 2018
Ioana Dumitrache : Fundația Motivation România
Donează pentru libertatea de mișcare a unor adevărați campioni!