Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Vlad Marcu Asociatia MAGIC

75.333333333333% Complete
1,130 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Am aflat de ceva timp de initiativa MagiCAMP, aud din ce in ce mai des in jurul meu de acest cancer ce loveste fara mila. Adultii trec prin momente grele in lupta cu cancerul, dar ce sa spun despre copii. Sper ca noi cei care nu am trecut prin aceasta suferinta sa reactionam si sa fim alaturi de copii ce trec prin momente grele, poate cele mai grele din viata lor.

Haideti sa fim alaturi de ei si de echipa MagiCAMP.

Prin aceasta donatie generoasa veti sustine proiectul Tabara MagiCAMP.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

Super
13 Oct 2019

S&F

150 RON
La multi ani, om bun cu initiative frumoase! Sa ai un 34 de vis, cu multa sanatate, fercire si momente de neuitat. Hugs!
10 Oct 2019
Minunat gest, Vlad! Ai un suflet frumos! La multi ani!
06 Oct 2019
20 Sep 2019

A și R

150 RON
La mulți ani, Vlad! Ce inițiativă frumoasă! :)
20 Sep 2019

Anonymous

100 RON
26 Sep 2018
La multi ani si succes!
24 Sep 2018

Anonymous

150 RON
Vlad mi se pare o idee minunata. La multi multi ani!!!! Nu este prima data cand aud de MagiCAMP iar speranta, suportul si bucuria oferita acelor sufletele este de nepretuit.
20 Sep 2018

Paul & Alexandra Iorgu

150 RON
La multi ani!
20 Sep 2018

Anonymous

150 RON
20 Sep 2018