Alerg si donez pentru copiii din centrele de plasament

 

32.142857142857% Complete
225 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
2
Donații

Acesti copii vor creste mari cu ajutorul unor adulti binevoitori, dar sunt
importante educatia si clipele frumoase ale copilariei pe care le vor primi.

Daruieste si tu acestor copii, o iesire in oras, un bilet la cinema, o plimbare in parc, o iesire la patinoar, la ateliere sau la masinute.

Fa si tu un copil sa zambeasca! :-)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta copiii din centre de plasament sa descopere lumea! Fie ca alergi la cursa populara de 3 km, in echipa la proba de stafeta sau la cursele de 21 de km sau de 42 km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre! Provocarea este sa alergi si sa strangi fonduri

 

2 Donații

Anonymous

75 RON
Copiii din centrele de plasament , merita o sansa ... sa Ajunga Mari!
01 Oct 2018

Anonymous

150 RON
Mult succes!
26 Sep 2018