In fiecare dintre noi se afla un Super-Erou! Lasa-l liber!

 

Alexandru Petre Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
580 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

  Salutare! Cu siguranta ati auzit de Hospice Casa Sperantei! Proiectele lor imi sunt foarte aproape de suflet asa ca si anul acesta voi alerga pentru a sustine cauza HOSPICE. Maratonul Bucuresti pica fix de ziua mea asa ca daca vreti sa imi faceti un cadou sau sa imi urati "La Multi Ani!" mai bine faceti o donatie care va ajuta pacientii Hospice! Orice suma este binevenita, iar daca doriti sa aflati mai multe despre proiectele Hospice Casa Sperantei va invit sa accesati acest link: https://www.hospice.ro/


Team Hospice are si noi membri dupa cum puteti vedea si in poza asadar va rog sa ii sustineti atat prin donatii cat si in timpul alergarii. Am descoperit in anii trecuti ca uralele si incurajarile sunt o sursa bogata de energie!  

Sambata, 13 Octombrie, ne vedem la cursele de copii unde vor participa si prichindeii mei alaturi de nepotelul Mihai si ghidati de Ana si Maria. Eu voi responsabil cu pozele asadar trebuie sa purtati cel mai frumos zambet pe care il aveti!  

Duminica, 14 Octombrie, ne vedem pe traseu si la pozele de final unde la fel vreau sa va surprind zambetul si medalia de finisher in cel mai frumos cadru!

Pentru cei care vor mai multe informatii sau sa ne cunoastem mai bine ma puteti contacta si pe:
https://www.facebook.com/aphoto15/
https://www.facebook.com/alex.petre.16  

Have no fear, SuperPetre is here!  

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

8 Donații

Succes
17 Oct 2018
enjoy the marathon!
16 Oct 2018

Mister4ch

75 RON
Numai bine!
13 Oct 2018

Sis

100 RON
11 Oct 2018
Felicitari si mult succes , Alex !
10 Oct 2018

Silvia Pistol

75 RON
10 Oct 2018

Valentin

30 RON
Spor la alergat!
05 Oct 2018

Anonymous

50 RON
GO, GO TEAM PETRE!!!
05 Oct 2018
Alexandru Petre : Fundația HOSPICE Casa Speranței
In fiecare dintre noi se afla un Super-Erou! Lasa-l liber!