10km pentru 10 tineri cu SM

 

Bogdan Soare Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative

37% Complete
185 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta a fost mai slab din punt de vedere al antrenamentelor, așa că voi alerga doar 10 km în weekend-ul care vine, la Maraton București!

Totuși, cu ajutorul tău, fiecare kilometru din cei 10 va conta pentru fiecare din cei 10 tineri cu SM pe care îmi doresc să îi ajut! Vezi detalii despre programul de recuperare 'Rezistență, pace și cadență' în linkul programului pe care îl susțin!

One step at a time! #MSSupporter

La anul promit că voi strânge mai mulți kilometri :) Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

APAN România reprezintă comunitatea care oferă tuturor persoanelor afectate de bolile neurodegenerative (Scleroza Multiplă, Parkinson, Alzheimer) posibilitatea de a-și trăi viața la cel mai înalt potențial și de a asigura sprijinul de care au nevoie, până când un tratament va fi, în cele din urmă, găsit.

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
14 Oct 2018

Anonymous

50 RON
12 Oct 2018

Anonymous

35 RON
12 Oct 2018

Anonymous

50 RON
12 Oct 2018
Bogdan Soare : Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
10km pentru 10 tineri cu SM