Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alina Oprea Asociatia Mini Bebe

28% Complete
280 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce iti doresti de ziua ta?

Primesc aceasta intrebare in fiecare an de ziua mea, negresit de la cei dragi.

Anul acesta este un an special pentru mine, am inteles de la viata ca nimic nu e mai frumos decât să împarți cu cei care au nevoie de ajutor.

Astfel am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, pentru doi copilasi minunati Daria si Darius, copiii prietenilor nostri apropiati.

Darius si Daria sunt gemeni, s-au nascut la doar 27 de saptamani gestationale, iar la momentul nasterii niciun medic nu le oferea vreo sansa la viata. Dupa numeroase  zile de cosmar in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal, cu 13 stopuri cardiace,14 transfuzii de sange, tot felul de infectii, interventii laser pentru retinopatie, lupta din pacate abia incepea… cu toate acestea ei au supravietuit si bucura zilele celor din jurul lor, doar ca au nevoie de ajutorul tuturor pentru a lupta in continuare, pentru a avea sansa la o viata normal.

15392949_1648045578828327_4740089004027051301_o1.jpg?resize=500%2C281

Cazul lor il puteti urmari pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaMiniBebe/

Dariei i-au pus diagnosticul de tertrapareza spastica. La 1 an si 8 luni fetita inca nu poate sta in fundulet, a inceput timid sa se tarasca.

Dar la Darius e o problema si mai mare, baietelul nu misca picioarele de la genunchi in jos si nici nu simte nimic desi coloana arata perfect. Cei mai buni neurologi din Romania nu au stiut sa ne puna un diagnostic. Picioarele lui raman in urma ca dezvoltare si nu raspund la niciun fel de tratament sau kinetoterapie. Pe langa asta, din cauza faptului ca a stat cu ele foarte mult timp in sus iar musculatura lui nu functioneaza, a dezvoltat o retractie care nu ii permite intinderea picioarelor, ele stand intr-un unghi de 30 grade.

Parintii au ajuns la capatul puterii lor financiare.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Am infiintat Asociatia Mini Bebe pentru a-i ajuta pe Darius si Daria sa aiba o viata normala

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Sanatate multa copilasilor!
21 Oct 2018
Succes pe mai departe!
21 Oct 2018

Claudia Panaite

30 RON
15 Oct 2018
Alina Oprea : Asociatia Mini Bebe
Cel mai frumos cadou de ziua mea