Daruieste-mi o ședință de escalada

 

Cristina Neagu Asociația Club Sportiv Climb Again

52.47619047619% Complete
1,102 RON
Sumă strânsă
2,100 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Escalada reprezintă pentru mine una dintre cele mai faine metode de terapie. Nimic nu mă ajută să trec peste o zi proastă, să găsesc ceva mai multă încredere că lucrurile se vor așeza cu bine până la urmă, la fel ca prizele de pe panou sau să îmi recuperez zâmbetul la fel ca o seară pe panoul de cățărat sau o zi la stâncă.

Atunci când Claudiu (omul din spatele Climb Again) a creat un centru de Terapie prin Escaladă pentru copiii si adolescentii cu deficiente de vedere sau alte tipuri de deficiente tocmai cu scopul de a le crea un mediu in care nu doar sa poata socializa si învăța lucruri noi dar și pentru a-și crește încrederea în ei, am zâmbit larg. Mi-am dat seama că escalada face bine tuturor. Nu doar mie.

Anul acesta mi-am propus ca de ziua mea să fac 35 de copii cu deficiente de vedere fericiti oferindu-le în dar o ședințp de escaladă la centrul Climb Again. Costul unei ședinte este de 60 de lei. Sau cam 13 Euro. 

Daca te-ai hotarat sa imi faci un cadou de ziua mea anul acesta am o idee pentru tine care sa iti faca viata mai usoara si sa te scuteasca de stresul umblatului prin magazine sau cautatului pe amazon al acelui lucru care banuiesti ca s-ar putea sa imi placa. Sau sa mi se potrivească. Dăruiește-mi o sedință de escaladă (sau jumătate din ea) pe care să o împart cu unul dintre copiii care merg la Climb Again.

M-aș bucura ca la sfarsitul zilei de 8 decembrie să număr cel puțin 35 de motive petnru care sunt fericită și recunoscătoare.

Mulțumesc 

Climbing represents for me one of the best therapy methods. Nothing helps me more to unpass a bad day, to find more trust that the things will find their way until the end, the same as the griffs on a climbing pannel, or to smile again than an evening spend in a climbing/bouldering gym or in the nature, on the rock.

When Cludiu (the man behind Climb Again) crated a center for climbing therapy for the children and teenagers with visual or other types of impairments I smiled. His dream is the create a place where persons like this can socialise, learn new things and develop their self esteem and trust. Once again I discovered also that climbing can be useful for everyone. Not only for me.

This year, I plan on my birthday to make 35 children with visual impairments happy by offering them a climbing session at the climbing gym of the Climb Again ceter. The price for a climbing session is 60 lei. Or around 13 Euro.

So, if you decided to offer me a birthday present this year I have an ideea which will make your life easier and save your time. Offer me a climbing session (or half of it) which I could share with one of the children who are going to the Climb Again gym.

I would be more than happy if at the end of 8th December I could count at least 35 reasons to be happy and grateful. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Copiii nevăzători sau slab văzători ne demonstrează zi de zi că nimic nu este imposibil. Ajută-i să practice în continuare sportul care le dezvoltă abilități de viață și încrederea în sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

Happy beautiful birthday!
09 Dec 2018

Andreas

120 RON
Let's go!
08 Dec 2018
07 Dec 2018
La multi ani Cristina! Iti doresc un an in care sa urci tot mai sus.
07 Dec 2018

Anonymous

50 RON
Happy 35 :)
06 Dec 2018
06 Dec 2018

Climbing Buddies

530 RON
From Munich Climbing Buddies
06 Dec 2018

Anonymous

30 RON
Happy Birthday!
30 Nov 2018

Anonymous

60 RON
La multi si colorati ani ca prizele de pe panoul de catarat!
22 Nov 2018
Cristina Neagu : Asociația Club Sportiv Climb Again
Daruieste-mi o ședință de escalada