Cel mai frumos cadou

 

Constantin Pescaru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
300 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu sunt multi care stiu povestea acestei fotografii. Draga Diana a surprins un moment in care s-a intamplat ceva minunat in sufletul meu: un copil mi-a oferit una dintre cele mai importante lectii de viata pentru simplul motiv ca m-a inclus in imbratisarea sa.

Dar haideti sa va spun intreaga poveste...

Undeva prin vara, eu si prietena mea am avut onoarea de a fi invitati la petrecerea copiilor de la centrul HOSPICE - Casa Sperantei din Adunatii Copaceni, unde am mers pentru a asista la un spectacol pus in scena de copiii ce se aflau in tabara acolo.

Nu are rost sa va descriu cata energie pozitiva are locul acela, ci mai degraba va incurajez sa mergeti sa simtiti pe pielea voastra. Merita. Pe bune. Noi am uitat de tantari, de caldura si ne-am bucurat. Pur si simplu. De atmosfera, de oameni, de tot. Gandeste-te: cat de des mai reusesti sa faci asta?

La un moment dat, forfota din jurul nostru ne-a dat de inteles ca spectacolul este pe cale sa inceapa. Noi, fiind spectatori, ne-am asezat pe bancute. Eu, fiind contemplativ, priveam in gol. Moment in care aceasta fetita minunata a venit aproape in fuga, cu un zambet larg, m-a luat in brate si m-a pupat.

Doua lucruri s-au intamplat atunci in mine: mintea mea a fost luata prin surprindere, caci imbratisarea aceea parca a venit de nicaieri, iar sufletul a fost si el luat prin surprindere, dar din alt motiv.

Va spun cu mana pe inima ca acest moment, imortalizat in aceasta fotografie, m-a dezarmat complet. Eram din nou o foaia alba. Nescrisa, nepictata. Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu traiesc astfel de momente prea des. Pur si simplu, nu mai era altceva in sufletul meu decat bucurie. Care venea din imbratisarea luminoasa a acestui copil.

Și acum, motivul pentru care scriu acest mesaj este sa vă anunț că îmi donez ziua de naștere în beneficiul copiilor de la HOSPICE. Împreună, sperăm să strângem fonduri pentru adduce zâmbet în viața acestor copii ce suferă de boli incurabile sau cu prognostic de viață limitat, aflați în îngrijirea Centrului de zi de la HOSPICE Casa Speranței

Tu cand te-ai dezarmat ultima data?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Anonymous

120 RON
20 Nov 2018

D.

30 RON
La multi ani cu fapte bune, kiddo!
20 Nov 2018

c.s.

50 RON
La multi ani!
20 Nov 2018

Anonymous

30 RON
La multi ani fericiti si cu multe fapte bune!!! Va pup pe amandoi!
20 Nov 2018

Laura Burghelea

30 RON
13 Nov 2018

Anonymous

40 RON
13 Nov 2018
Constantin Pescaru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou