Îmi dăruiesc ziua de naștere

 

Ionuț Corcaci Asociatia Tineretul Ortodox Roman, filiala Iasi

3% Complete
60 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ne aflăm în An Centenar, aproape de sărbătorile de iarnă când ar trebui să fim toți mai buni și mai darnici. Cel mai mare cadou pe care mi-l pot face de ziua mea este să dăruiesc bucurie unor suflete mai puțin fericite, de aceea am ales ca anul acesta să strâng bani pentru Fondul de Burse al Asociației Tineretul Ortodox Român Iași, mai exact pentru 10 burse ce vor fi oferite tinerilor voluntari din asociație cu posibilități financiare reduse, pe durata unui semestru.


Cei care veți dona sunt sigur că mă cunoașteți și știți că mereu mi-a plăcut și îmi place să mă implic în activități de voluntariat, dăruind și eu tinerilor bucurie. Eu personal nu am avut parte de o copilărie prea frumoasă, dar cu ajutorul unor oameni am trecut peste toate problemele, fapt ce m-a făcut să îmi doresc și eu să îi ajut pe alții.


Anul acesta împlinesc 4 ani de voluntariat și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați avut și aveți încredere în mine. Este minunat să știu că am lângă mine atât de mulți prieteni, că există oameni care mă apreciază și îmi sunt alături atunci când am nevoie de ceva.


Vă mulțumesc tuturor și vă invit să ajutăm împreună tineri frumoși care se dăruiesc altora, dar care au și nevoie de un sprijin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea ATOR este de a promova credința și spiritualitatea ortodoxă în contextul local în rândul tinerilor proveniți cu precădere din mediul liceal, în dialog cu tradițiile, spiritualitatea și cultura europeană.

Fondul de Burse ATOR Iași își propune să asigure 10 burse timp de un semestru, pentru 10 tineri cu posibilități materiale reduse, care oferă din timpul lor, din experienţa, dar şi din viaţa lor pentru alţi tineri. Ei fac parte dintre cei care spun „prezent” indiferent de oră sau situaţie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Anonymous

20 RON
La mulți ani! Te iubesc!
07 Dec 2018

Anonymous

10 RON
La mulți ani! Te iubesc mult dragul meu!
07 Dec 2018

Anonymous

30 RON
La mulți ani, om bun!
03 Dec 2018
Ionuț Corcaci : Asociatia Tineretul Ortodox Roman, filiala Iasi
Îmi dăruiesc ziua de naștere