Îmi donez ziua de naștere

 

Stefana Alexandra Racila Asociația Comunitara Bucovina

81.5% Complete
815 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Munții puternici și ocrotitori, copacii plini de viață și istorie, pământul mănos și negru, pârâuri repezi ca de cristal lichid, aerul curat care-ți inundă ființa și te îndeamnă sa fii drept bucurându-te de viață. Aceasta este Bucovina mea, sanctuarul sufletului meu!

M-am dezvoltat lângă oameni frumoși la chip si la suflet, voioși, săritori și plini de povețe iar acum este timpul sa fac si eu un mic gest: sa ajut prin donația zilei de naștere la dezvoltarea Tării Fagilor, la construirea unui viitor mai bun.

Prin donaţii mici putem ÎMPREUNĂ să facem lucruri mari pentru BUCOVINA noastră, acest loc pe care îl numim cu emoţie ACASA!!!! Vă îmbraţisez cu drag!!!! Toate “cadourile “ VOASTRE se vor aduna într-un cont de constituire a visului nostru FUNDATIA COMUNITARA BUCOVINA !!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

24 Dec 2018
20 Dec 2018
La mulți ani, draga mea...și mii de mulțumiri pentru implicare!
19 Dec 2018
La mulți ani și multe îmbrățișări!
19 Dec 2018

Anonymous

100 RON
18 Dec 2018

Anonymous

200 RON
18 Dec 2018

Anonymous

75 RON
18 Dec 2018
17 Dec 2018