Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adelina Mărcuş Fundația Mihai Neșu

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Fundaţia Mihai Neşu a deschis Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfantul Nectarie în Oradea. 

In cadrul centrului de recuperare 100 de copii cu dizabilitati fac in prezent terapii precum hidroterapie, kinetoterapie, psihopedagogie speciala, echitatie, Therasuit in regim caritabil. Pe langa acestia alti 60 de copii au mai urmat terapiile fundatiei in perioada 2015-2018

Copiii au varste cuprinse intre 2-14 ani si diagnostice precum paralizie cerebrala, autism, sindrom Down, sindrom Angel Man, Sindrom Cri du Chat. Centrul are 9 terapeuti specialisti (kinetoterapeuti, psihopedagog) si alti 5 angajati pe partea adminstrativa. Cheltuilelile lunare ale centrului ajung la 12 000 euro si continuarea terapiilor copiilor are mare nevoie de sustinerea oamenilor din tara. Progresele copiilor care fac terapii constant, pe lunga durata sunt vizibile: acestia invata sa stea in picioare, sa se tarasca, sa mearga in patrupedie, in picioare, cu cadru sau de manuta, invata primele cuvinte, sa inoate, sa isi tina echilibrul- sunt progrese pentru care se lucreaza zilnic si care usureaza viata parintilor, care au copii cu dizabilitati si mai ales viata copiilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

03 Jan 2019