Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Laura-Denisa Calin Asociația Inima Copiilor

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: PRIMA BANCA CU LAPTE MATERN DIN ROMANIA!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

30 RON
Felicitări!
15 Jan 2019
La multi ani plini de zambete
11 Jan 2019
75 RON
Felicitări Laura pt inițiativa! Pupici
11 Jan 2019

Anonymous

45 RON
Mult succes in aceasta initiativa si sa dea Domnul ca lucrurile sa se indrepte intr-o directie buna in tara asta prin implicarea unor oameni buni ca voi!
10 Jan 2019
La mulți ani fericiți!
09 Jan 2019
Laura-Denisa Calin : Asociația Inima Copiilor
Cel mai frumos cadou de ziua mea