Plantează fapte bune alături de mine

 

Ioana-Alexandra Tache Plantam fapte bune in Romania

100% Complete
1,285 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Mi-aș dori ca ziua mea să fie în fiecare zi, așa cum mi-aș dori ca și Crăciunul să fie în fiecare zi, așa cum mi-aș dori ca România să rămână veșnic verde. Avem ocazia să le rezolvăm pe toate trei deodată!

Pe 29 ianuarie este ziua mea, iar anul acesta am decis să dau înapoi nu numai comunității, ci și naturii. Natura este sursa vieții, până la urmă, și cu toții avem nevoie de ea. Cu cât suntem mai atenți cu mediul, cu atât ne dezvoltăm mai bine și frumos.

Știați că în România dispar 27.000.000 m3 de lemn din păduri în fiecare an? Cel puțin așa spun statisticile. Probabil ați auzit tot felul de statistici îngrijorătoare în ultima perioadă. Mai știați că există diverse inițiative de împădurire care fac o treabă excelentă, tot în fiecare an, de mai multe ori pe an?

De exemplu, Plantăm Fapte Bune în România (PFBRo), iniţiativă naţională de împădurire bazată pe voluntariat, există de 8 ani și până în prezent, 32.300 voluntari au plantat și îngrijit 660.000 copăcei pe un total de peste 206 hectare de terenuri publice neproductive în 21 de judeţe. Fain, nu?

Dacă și tu crezi în misiunea lor, hai să plantăm fapte bune de ziua mea.
Primul pas, și cel mai simplu, este de a dona prin această platformă.

Cum va fi folosită donația ta:

În medie, echipele de împădurire pot avea între 20 și 100 de voluntari. Un voluntar poate planta între 20-25 puieți. În funcție de numărul voluntarilor dintr-o echipă, costurile ce trebuie acoperite de PFBRo ajung la: 11-16,5 lei/puiet sau 280-400 lei/voluntar.

Aceste cheltuieli includ: Teren pregătit tehnic; Parcelă dedicată, curățată și pregătită pentru plantare; Puieți forestieri; Unelte de lucru; Instructaj tehnic de plantare și SSM; Personal medical și trusă de prim ajutor; Masă de prânz; Toalete ecologice; Promovare.

Doar 10 lei (și puuuțin) pentru un copac?!? Who's in? :D

Al doilea pas: urmărește activitatea comunității #Clean2Go (Instagram sau Facebook) și află când vom participa împreună cu Plantăm Fapte Bune în România la acțiuni de împădurire. Iată cum arată programul unei zile de împădurire.

Al treilea pas: fii mai bun cu mediul! Ca puncte de pornire: consumă mai puțin plastic, sortează deșeurile, alege plante și copaci în ghiveci.

Îți mulțumesc tare, tare și hai să facem treabă bună pentru că se poate, dar mai ales pentru că este nevoie!

❤, Ioana

Nu uita - și tu îți poți dărui ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Din 2011 ne dedicăm timpul și energia pentru aduce schimbări pozitive asupra mediului înconjurător dar și al oamenilor pentru că le oferim cadrul perfect pentru voluntariat în natură.  

Prin acțiunile noastre, avem impact asupra comunităților locale, contribuind la îmbunătățirea calității aerului și la crearea unui mediu mai sănătos și mobilizăm mii de voluntari anual, prin interesul pe care îl generăm în rândul societății civile.

Cu sprijinul voluntarilor și al companiilor care susțin financiar cauza noastră, am reușit să plantăm peste 3.000.000 de puieți, acoperind o suprafață de aproximativ 800 de hectare în localități din 35 de județe din întreaga țară.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a vă alătura inițiativei Plantăm fapte bune în România, vă invităm să ne urmăriți pe www.plantamfaptebune.ro sau pe paginile noastre de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Împreună plantăm puieții unui viitor mai verde și mai durabil pentru generațiile viitoare.

Suntem Plantam fapte bune in Romania, initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat.

De 10 ani plantam paduri si crestem impreuna cu ele. Numaram peste 1.000.000 de puieti plantati cu ajutorul comunitatii pe care am creat-o si pe care o dezvoltam continuu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Anonymous

50 RON
Ești minunata prin ceea ce faci !
09 Feb 2019

Zhe Bo + Zhe Q

125 RON
Uhh sper sa dispară tot plasticul, lumea sa recicleze și tu sa fii sănătoasă !
09 Feb 2019
150 RON
Happy Birthday to the one person who taught me what kindness, understanding and love is! Thank you for making me a plant lady!
29 Jan 2019

Anonymous

70 RON
29 Jan 2019

Parintii

200 RON
28 Jan 2019

Colegii tai

350 RON
Draga noastra Ioana, ne inspiri in fiecare zi cu energia si pasiunea ta pentru verde si frumos
26 Jan 2019
La multi ani!!! Felicitari pentru toate lucrurile frumoase pe care le faci!!
11 Jan 2019
08 Jan 2019

Zeditss

50 RON
La mulți copăcei!!!
07 Jan 2019

Anonymous

20 RON
La multi ani om frumos
07 Jan 2019

Anonymous

100 RON
Super idee, super omulet
07 Jan 2019

Anonymous

100 RON
Faina initiativa! <3
07 Jan 2019