Alerg pentru Salvati Copiii Romania!

 

Andreea Rusu Organizația Salvați Copiii

48% Complete
240 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un nou-nascut prematur este un copil care trebuie sa lupte inca din primele clipe de viata. Este o lupta grea dar sansele lui ar putea fi semnificativ crescute in conditiile unei aparaturi medicale performante. E nevoie de incubatoare de ultima generatie pentru ca micutii sa supravietuiasca si sa ajunga si ei mari ca noi.  In ultimii ani, Organizatia Salvati Copiii Romania a dotat numeroase maternitati cu aparatura medicala de performanta, fie prin redirectionarea de 2% din impozitul pe venit, fie prin astfel de donatii.  Deoarece imi doresc ca si anul acesta sa reuseasca sa stranga suma necesara de bani pentru salvarea micutilor, prin dotarea cu aparatura performanta a Sectiei de Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, m-am alaturat cauzei, alergand 21 km la Semi-Maratonul Bucurestiului din 11-12 mai 2019.  

Orice donatie conteaza, va multumesc! Andreea Rusu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

6 Donații

12 May 2019

Anonymous

10 RON
07 May 2019

Anonymous

50 RON
Bafta!
07 May 2019

Anonymous

30 RON
07 May 2019

Anonymous

20 RON
28 Jan 2019

Anonymous

30 RON
28 Jan 2019
Andreea Rusu : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru Salvati Copiii Romania!