Alerg din nou pentru HOSPICE

 

Florina Manea Fundația HOSPICE Casa Speranței

51.6% Complete
2,580 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg din nou pentru HOSPICE CASA SPERANTEI

Pe data de 12 Mai imbrac din nou tricoul verde si o fac cu mare bucurie in suflet si daruire.

In viata ma ghidez dupa un principiu  “ Ce oferi asta primesti”. Legea universului functioneaza dupa niste principii corecte si sanatoase. Asa ca de cate ori pot sa ajut pe cineva, o fac cu mare drag si cu bucurie. Consider ca noi oamenii sanatosi si fericiti putem da o mana de ajutor celor care sunt mai putin norocosi.

PUTINTA mea ajuta PACIENTII din HOSPICE CASA SPERANTEI.

In viata trebuie doar sa vrei si poti schimba multe lucruri in bine.

Va multumesc din suflet oameni frumosi cu suflet bun!

Donati o suma cat de mica pentru o cauza mare.

 

Manea Florina- Director Executiv MANPRES

Mama de trei fete, sotie si alergatoare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul nostru.  http://team.hospice.ro/ Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București

 

15 Donații

Andreea Musat

150 RON
11 May 2019

CORINA ARICESCU

500 RON
11 May 2019

Anonymous

75 RON
11 May 2019
11 May 2019
11 May 2019
11 May 2019

Irina

200 RON
11 May 2019

Simona Lazarescu

30 RON
11 May 2019

Manpres

400 RON
Manpres susține cu mare drag HOSPICE Casa Sperantei in activitatea ei de a promova ingrijirea paliativa la nivel naţional si international prin programe de educatie, informare si advocacy. Go Team Manpres&Hospice!
26 Apr 2019

Ana Afashion

200 RON
Întotdeauna sustin cu mare drag in cauzele umanitare in beneficiul copiilor mai puțin norocosi!
25 Apr 2019
25 Apr 2019
50 RON
23 Apr 2019

Anonymous

75 RON
23 Apr 2019
23 Apr 2019
Inteleg sa sprijin cauza pentru care Manea Florina aleargă (si) anul acesta si sa o consider reprezentanta mea la Semimaratonul Internațional Bucuresti, având în vedere că anul acesta nu pot participa. Mult respect, Florina! Sa faci cea mai frumoasă cursă!
22 Apr 2019
Florina Manea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg din nou pentru HOSPICE