Exploratori pentru o viata!

 

Corina Manta Ajungem Mari

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

"Dacă vrei 100 de ani de prosperitate, investeşte în oameni."

Si anul acesta, de ziua mea, doresc sa-mi indrept atentia catre copii, catre aceia ce vor fi oamenii responsabili de maine.

Consider ca este important sa te descoperi si sa-ti cultivi pasiunile atata timp cat dispui de incredere, resurse si de o mana de oameni capabili sa te indrume spre frumos. Misiunea echipei AJUNGEM MARI este să ajute copiii din centre de plasament să își găsească și urmeze pasiuni care să îi îndrăgostească de viață! 

În centrele de plasament sunt copii talentaţi care au nevoie să descopere ce le place și ce vor să facă mai departe! În funcție de pasiunile lor, copiii merg la cursuri de muzică, pictură, teatru, robotică, gimnastică și multe altele! 

           Impreuna sa le dam copiilor sansa de a fi exploratori pentru o viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

lavie

25 RON
06 Apr 2019

Anonymous

25 RON
:)
18 Mar 2019