Alerg pentru a da o sansa in plus unui copil dintr-un centru de plasament!

 

IOAN RACU Ajungem Mari

56.25% Complete
450 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
5
Donații

Alerg impreuna cu fiul meu, Florin, in echipa Ajungem Mari pentru ca amandoi stim cat de importanta este educatia pentru copii si cum aceasta iti poate da o sansa in plus pentru a reusi ca adult. Doneaza si tu si hai sa le oferim impreuna copiilor din centre o viata mai frumoasa! Fiecare donatie, orice suma se aduna si conteaza! Multumesc mult pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa devina mai sigur pe el, sa isi descopere abilitatile si sa se pregateasca pentru a deveni independent atunci cand trebuie sa paraseasca centrul! Fie ca alergi la cursa populara de 2,9 km, in echipa la proba de stafeta sau la curse de 10 sau 21

 

5 Donații

Succes
16 Apr 2019

Ana Maria Spulbere

75 RON
16 Apr 2019

Alexandra Cioca

75 RON
08 Apr 2019

Anonymous

50 RON
04 Apr 2019

Anonymous

100 RON
04 Apr 2019