De ziua mea hai sa daruim o bicicleta!

 

Cornelia Butcovan Asociatia Love2share

45.233333333333% Complete
1,357 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
11
Donații

Una dintre cele mai luminoase amintiri din copilăria mea este cu mine și cu bicicleta mea. O bicicletă albă, cu ghidonul curbat și șaua lungă, cu o julitură adancă pe partea stangă. Julitură pe care am purtat-o amândouă o bună bucată de vreme. Și mai e cu fericirea mea de atunci. Cu bucuria aia curată de copil cand pedalezi și iți bate vantul în față.

De ziua mea, asta vreau să dăruiesc copiilor din casa de pe Griviței. Bucuria deplină a unei dorințe împlinite. Și, bineînțeles, (câte) o bicicletă!

Mulțumesc ca ma ajuți să fac asta, prietene!

Bucuria pe care o aduci tu e dublă: a mea și a Alexandrei, a Otiliei, a lui Dragoș, Gyuri, Dănilă sau Bogdan!

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia “Love2share”, este formata din 4 fete unite in scop umanitar, am putea spune ca vibratiile pozitive ne-au intersectat drumurile iar “vocea” noastra este reprezentata de proiectele cu care speram sa ajutam cat mai multi copii abandonati sau alte categorii de persoane si familii aflate in dificultate.

“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-ar putea să facă același lucru, putem obține un impact enorm.”

O minte luminată spunea: “uneori mi se pare că toate problemele lumii sunt uriașe… Totuși, cine creează aceste probleme? Omenirea este doar o sumă de indivizi, astfel că schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi. Și eu sunt una din cele șapte miliarde de ființe umane, de aceea am, deopotrivă, responsabilitatea morală și șansa de a aduce o contribuție, care începe la nivelul mental cu mai puține emoții distructive – și cu mai multe constructive.”

Uniți pentru ceea ce contează, având o direcție pozitivă, gândind la scară largă și acționând în perspectivă, nu doar pentru acum și aici, vocea colectivă va face diferența. Vă invităm alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să-i învațam și pe ceilalți să pescuiască: “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”.

Dragi prieteni, Proiectul caritabil, ”Mână de la Mână”, ajunge anul acesta la a IX-a ediție și continuă să aducă zâmbete pe fețele copilașilor din familii nevoiașe amintind că Paștele vine pentru noi toți. Vom sărbători Învierea Domnului nostru Iisus Hristos care s-a jertfit pentru păcatele noastre și în drumul nostru spre lumină, pace, bucurie și iubire, vom dărui toa

 

11 Donații

Anonymous

30 RON
Maine este si ziua mea de nastere!E minunat ceea ce faceti!Felicitari!
17 Apr 2019

Maximilian Mihai

77 RON
Esti minunata, la multi ani cu toata dragostea!
16 Apr 2019

Tudor

50 RON
La multi ani si binecuvantati ani!
16 Apr 2019
14 Apr 2019

Anonymous

400 RON
13 Apr 2019
Iepurasul sa aduca multa sanatate si fieticire! Pupici !
13 Apr 2019

Anonymous

75 RON
11 Apr 2019

Anonymous

50 RON
La multi ani frumosi, cu sanatate si multa iubire!
11 Apr 2019
O picatura in ocean.
08 Apr 2019
07 Apr 2019
06 Apr 2019