Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

alexandra paparusca Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei dragi,

Anul acesta m-am gandit ca nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor asa ca am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Consider că ce fac cei de la Casa Sperantei e minunat si au nevoie de tot sprijinul nostru.

Știu că  m-ati surprinde cu cele mai frumoase cadouri, dar trebuie sa fim conștienți ca sunt persoane care au mai mare nevoie de banii voștri.

Vă invit sa vizionați următorul video: https://youtu.be/jcDm3YcfqD4

Aș vrea să știți ca faptul că îmi dăruiesc ziua de naștere mă face să nu îmi mai pară rău că a mai trecut un an din viața mea. Așa că sunt mândră de cei 26 de ani viață pe care îi am. Sper că și voi sunteți mândrii de mine și aș vrea să vă mulțumesc că îmi faceți viața mai frumoasă în fiecare zi.

Oamenii sunt încă frumoși!

Vă pup! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

15 May 2019

Anonymous

30 RON
15 May 2019

Anonymous

50 RON
La multi ani cu fericire!
01 May 2019

Hary Potter, fiu al Moldovei

100 RON
La multi ani Alec, cel mai frumos gest !!! -Harry Potter
22 Apr 2019

Radauti - pamant moldovenesc

75 RON
La multi ani! :)
22 Apr 2019

Anonymous

75 RON
22 Apr 2019
La multi ani fericiti!!
22 Apr 2019
La multi ani! :*
15 Apr 2019
15 Apr 2019
11 Apr 2019
11 Apr 2019
alexandra paparusca : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou de ziua mea