Haideți să ajutăm familia Băban să aibă un acoperiș sigur deasupra capului!

 

Ionut Filipescu Hope and Homes for Children România

51.5% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru mine, alergarea este mai mult decât o pasiune: de când am aflat de Hope and Homes for Children, alerg pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili copii ai României.

Voi alerga și anul acesta la Semimaratonul București alături de Team Hope și voi strânge bani pentru familia Băban, una dintre miile de familii incluse în programul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Hope and Homes for Children. 

Îmi este greu să îmi imaginez cum este să locuiești într-o căsuță de lut care stă să cadă peste tine. Și totuși, cei 7 membri ai familiei Băban locuiesc într-o astfel de casă, în care lutul de pe pereți și tavan se desprinde încet-încet, iar în interior, între cei câțiva metri pătrați, în care nu există niciun alt mobilier în afara patului în care dorm toți, abia te mai poți mișca. 

Datorită sacrificiului părinților (tatăl s-a angajat cioban la oi și este mai mult plecat de acasă, mama are grijă de cei mici) copiii au ce mânca, dar pentru altele, îmbrăcăminte, încălțăminte, medicamente, rechizite etc., nu mai sunt bani. Deși este cumplit să te culci cu stomacul mereu gol, problema cea mai mare este însă casa. Aceasta a supraviețuit cu greu iernii, s-a deteriorat grav, iar pe termen lung nu prezintă siguranță pentru familie. 

Haideți să-i ajutăm pe acești oameni să aibă un acoperiș sigur deasupra capului!

Orice donație e binevenită, iar banii pe care îi veți dona vor fi folosiți  în sprijinul familiei Băban, pentru reconstruirea casei și pentru utilarea acesteia în așa fel încât copiii să poată locui aici în siguranță.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către familia Băban. Familia Băban locuiește într-o căsuță de lut care, din depărtare, pare din povești. Însă, cu cât te apropii de ea, realizezi că ascunde situația dramatică cu care se c

 

5 Donații

Ileana Ciucă

200 RON
16 May 2019

Clasa a IV-a C (Ștrumfilor), Școala Gimnazială nr. 5, București

430 RON
07 May 2019

Ana

50 RON
Go, Ionuț, go!
05 May 2019
29 Apr 2019

Sandi

50 RON
19 Apr 2019
Ionut Filipescu : Hope and Homes for Children România
Haideți să ajutăm familia Băban să aibă un acoperiș sigur deasupra capului!