Alerg pentru educatia copiilor din centrele de plasament

 

Ioana Cordos Pana Ajungem Mari

100% Complete
1,185 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații

Buna, dragii mei! Multi dintre voi stiti deja ca de mai bine de 8 ani ma implic activ in dezvoltarea psiho-emotionala a copiilor, pe multi dintre ei sprijinindu-i sa isi descopere si atinga potentialul nativ pentru a avea cea mai buna viata posibila. 
Pentru mine, o ora petrecuta cu copiii inseamna invatare impreuna, interactivitate, mentorat, prietenie, respect reciproc si bucurie. 
Am ales sa alerg in Cursa Populara la Semimaratonul Bucuresti Volkswagen 2019 pentru a trimite cel putin un copil dintr-un centru de plasament la un curs de muzica, teatru, inot, robotica, informatica, dans sau engleza. 
Stiu ca voi, prietenii mei, veti face acest lucru posibil donand o suma cat de mica, dar importanta, pentru a ajuta copiii sa se dezvolte armonios si sa creasca frumos pentru a deveni adulti independenti si responsabili. 
Stiu acest lucru pentru ca voi sunteti OAMENI care pretuiesc educatia si se implica zi de zi in construirea unei lumi mai bune pentru copii.
Va multumesc anticipat pentru donatie si va astept sa ma sustineti si incurajati!
Sa ne vedem cu bine! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa devina mai sigur pe el, sa isi descopere abilitatile si sa se pregateasca pentru a deveni independent atunci cand trebuie sa paraseasca centrul! Fie ca alergi la cursa populara de 2,9 km, in echipa la proba de stafeta sau la curse de 10 sau 21

 

11 Donații

Doamne ajută!
12 May 2019
150 RON
Susțin educația copiilor!
10 May 2019
Mult succes, Ioana!!!
09 May 2019
Copiii trebuie sa aiba o educatie de calitate!
09 May 2019

cristina si catalin

100 RON
fa.i sa viseze, Ioana!
07 May 2019
Run for future!
06 May 2019
Mult succes, Ioana!
02 May 2019

Simona Ene

30 RON
02 May 2019

Gabriela

100 RON
Pentru că fiecare copil merită!
01 May 2019
27 Apr 2019
Succes
27 Apr 2019