Impreuna pentru educatie

 

Matei Cimpean Asociatia Aura Ion

100% Complete
525 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru mine 2019 este un an special. Este anul in care voi marca 10 ani de cand eu, Aura si ceilalti colegi ai nostri am absolvit de pe bancile aceluiasi liceu. Voi revedea oameni dragi, oameni alaturi de care am crescut in cei mai frumosi ani ai adolescentei. Inainte de a-i revedea, vreau sa aplic ceva invatat de la Aura. Alegerile si actiunile ei mi-au aratat una dintre cele mai importante lectii de viata. Dragostea fata de semeni. Ca sa ii multumesc pentru aceasta, am hotarat sa sustin cauza fundatiei care-i poarta numele, prin participarea mea la semi-maratonul Bucuresti. Orice donatie stransa de mine si de ceilalti sustinatori ai fundatiei Aura Ion, se va duce in contul acestei cauze. Scopul ei este achizitionarea a 1000 de ghiozdane pentru elevi, renovarea si dotarea scolilor in care ei invata.

Va multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 11-12 Mai 2019, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
02 May 2019
Respect ptr aceasta cauza, Matei! Bafta multa!
29 Apr 2019
27 Apr 2019

Anonymous

50 RON
26 Apr 2019

Anonymous

75 RON
26 Apr 2019

Anonymous

75 RON
Multa bafta Matei! Copiii sunt norocosi cu oameni ca tine iar eu sunt madra ca te cunosc
26 Apr 2019
Matei Cimpean : Asociatia Aura Ion
Impreuna pentru educatie