Alerg la BHM 2019 pentru PUI DE OM IN TERAPIE

 

Alex Milcev ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Proiectul PUI DE OM ÎN TERAPIE 2019 înseamnă training de specializare pentru 100 de cadre medicale din secţiile de neonatologie. De asemenea, 1000 de bebeluşi prematuri anual vor fi îngrijiţi alături de părinţii lor în terapie intensivă. Strângem fonduri pentru a aduce traineri din UK şi pentru a dota secţiile cu materialele necesare implementării Family Centred Care.

Fiți alături de mine duminică 12 mai 2019 când voi alerga pentru Asociaţia Unu şi Unu, la Bucharest Half Marathon 2019.

Susţine proiectul PUI DE OM ÎN TERAPIE donând aici.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Săpitalizați - ARNIS a fost înfiinţată în luna august 2013 din experienţa personală a Corinei Croitoru, părinte de copii gemeni şi prematuri. Asociația a funcționat sub denumirea de Asociația Unu și Unu, în perioada 2013-2021, “unu și unu” fiind metafora ce reprezintă acei copii speciali, extraordinari care au demonstrat tuturor că, deși născuți înainte de termen sau îndelung spitalizați, pot învinge limitările medicale, luptându-se pentru viața lor.

Implementarea principiilor Family Centered Care in Romania, in 2 spitale in 2018, in 3 spitale in 2019 si formarea trainerilor (cadre medicale din Romania) pentru implementarea ulterioara a proiectului.

Unu și Unu șiii START!  Aleargă pentru Echipa Unu şi Unu la Bucharest Half Marathon pe 11-12 mai 2019! Ajută părinţii să fie bine primiţi în spital alături de bebeluşul lor prematur! Părinți și susținători Unu și Unu își dau mână la mână în sprint și ștafetă pentru a ajută la revoluționarea modului în care sunt îngrijiţi bebeluşii născuţi prematur în secțiile

 

1 Donații

Alex Milcev

500 RON
donatia 500 ron in beneficiul asociatiei UNU si UNU/GALANTON
12 May 2019
Alex Milcev : ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați
Alerg la BHM 2019 pentru PUI DE OM IN TERAPIE