Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Robert Dorobantu Asociația Inima Copiilor

17.036059806508% Complete
194 RON
Sumă strânsă
1,137 RON
Target
3
Donații

Observ ca am peste 1000 de prieteni pe Facebook, si dupa cum probabil ati vazut prin pozele mele, impreuna cu sotia mea Oana, avem un baietel de 2 ani si jumatate, pe nume Horia. Ne mananca urechile si sunt zile cand o asteptam pe Mamaita cu sufletul la gura sa putem iesi si noi 3 ore, la un film, sau la un brifcor. Chiar si asa, de cand a venit in viata noastra, totul s-a schimbat. Personal, vad lucrurile altfel in ceea ce priveste copiii. Nu intelegeam greutatile unui parinte, iar tragediile nici atat. Astazi, nici nu vreau sa-mi imaginez ca Horia ar putea pati ceva. Este de neimaginat. Imi aduc aminte si acum cand avea cate zile, cateva saptamani sau luni si vocea mea sau a Oanei linistea orice lucru care l-ar fi putut supara si il oprea din plans. Primul: "mama" sau "tata" si-a meritat fiecare pampers "investit" in fundul lui. Acum Oana aude in casa din 5 in 5 secunde doar: "mama, mama". Horia are cui sa spuna asta, dar sute de copii din maternitatile din tara nu au acest noroc. Sunt abandonati in spital, iar Asociația Inima Copiilor deruleaza campania: Niciun copil singur in spital. Acesta, este un program de voluntariat profesionist la Spitalul Marie Curie. Vountarii stau cu copiii, îi țîn în brațe, îi mângâie, le cânta, le fac bine și îi fac bine atât cât pot ei. Pentru ca voluntarii și copiii să fie în siguranță, asociatia ofera materialele necesare: uniforme, mănuși, botoseii, dar și săpun sau dezinfectanți. Pentru copii cumpără ceea ce ar cumpăra părinții, dacă părinții ar fi acolo: scutece, șervețele igienice, hrană, plătim analize sau medicamente atunci când spitalul nu le poate asigura. Acestia au nevoie anual de 8.000 euro (aproximatiov 22 de euro / zi) pentru asta.


Fii și tu sprijinul voluntarilor acestei campanii și al copiilor cărora ei le oferă dragoste, dar și multe ore din timpul lor.

Asadar, de ziua mea, vin la voi cu o mare rugaminte: cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Va multumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Program de voluntariat profesionist dedicat copiilor internați la Terapie intensivă nou-născuți la spitalul Marie Curie din București

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

11 Jun 2019
11 Jun 2019
11 Jun 2019