De ziua mea îmi doresc să aducem copiilor un zâmbet!

 

Ioana Bălaș Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Dragii mei!
De-a lungul ultimilor ani, am participat,ca voluntar, la multe ore de limba și literatura română alături de copiii aflați în plasament.
Am avut marea bucurie de a fi alături de acești copii și de a descoperi cât sunt de minunați! Am avut nenumărate ore de lectură, alături de ei. Mi-am confirmat, dacă mai era nevoie, că dăruirea de sine are mereu un răspuns pe măsură din partea unui suflet de copil. 
Am învățat, alături de acești copii minunați, că a dărui din inimă și cu pasiune, o fărâmă de poezie, înseamnă a primi înapoi un univers sufletesc și imaginativ minunat! Copiii mi-au înapoiat infinit mai mult decât le-am oferit eu lor!

Acestea sunt motivele pentru care vă invit să folosim ziua mea de naștere pentru a face o donație care să ajute acești copii minunați!
Sunt sigură că doar împreună putem schimba lumea!
Vă mulțumesc cu sufletul copilului care am fost! 1f495.png


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Dă-ți pasiunea mai departe” - sedinte de pregatire si recuperare scolara si ateliere creative pentru copiii din centrele de plasament

Costurile pentru aceste activitati sunt de 500 lei/an/copil, timp – 3 ore/saptămână/ 12 luni/an.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!