Fericiti, impreuna

 

Marius Jantea Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Ce vrei de ziua ta? Asta m-a determinat sa creez aceasta pagina - este greu sa raspund acestei intrebari, atat cand vine vorba de persoana mea, sau de cei apropiati mie.

Cumva dorintele mele se rezuma mai degraba la experiente, la momente petrecute in mod placut, la timp si activitati ce ne scot din rutina, nu neaparat la lucruri materiale.

Timpul acesta nu poate fi materializat, din pacate.. si atunci vreau de ziua mea sa incercam sa oferim sprijin unei asociatii care sprijina si creeaza momente speciale unor copii pentru care orice efort inseamna nespus de mult. 

Imi place sa cred ca impreuna chiar putem fi fericiti, impreuna :)

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!