Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Diana Vijulie A.D.D.I.P.

24.2% Complete
1,210 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cand am citit paragraful de mai jos din descrierea proiectului, n-am putut sa ma opresc din plans pentru nedreptatea pe care o trăiesc unii copii in fiecare zi. Însă putem face ceva ca ei sa se simtă valorizati și pentru ca ei sa se poată bucura de ziua lor de naștere: 

 

“Este trist ca ziua de naștere să fie asociată cu durerea, cu lipsa iubirii, lipsa valorizării și lipsa sărbătoririi în mod unic și special. Dorim să schimbăm modul în care acești copii și tineri își văd ziua de naștere oferind bucurie, creând amintiri și emoții. Vrem să le spunem că au venit pe lume cu un scop, că ziua în care s-au născut merită sărbătorită, că cineva se gândește la ei și dorește să îi facă să se simtă exact cum sunt: minunați, speciali, unici și valoroși.”

Asa ca cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Scopul acestui proiect este reducerea sentimentului de abandon prin sărbătorirea zilei de naștere într-un mod personalizat și unic pentru 50 de copii și tineri proveniți din centre de plasament de stat.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Better late than never
14 Aug 2019
Cu iubire.
20 Jul 2019
La multi ani, Diana!
20 Jul 2019
19 Jul 2019
150 RON
La multi ani asa cum ti-i doresti, Diana!
11 Jul 2019
150 RON
07 Jul 2019
05 Jul 2019
Puțin de la mine, puțin de la tine facem sa fie mai mult
05 Jul 2019
05 Jul 2019
04 Jul 2019
04 Jul 2019

Anonymous

30 RON
04 Jul 2019

Sofia

75 RON
04 Jul 2019
Diana Vijulie : A.D.D.I.P.
Cel mai frumos cadou de ziua mea