De ziua mea cel mai mult îmi doresc să dăruiesc

 

Ana-Maria Sisu Ajungem Mari

76.5% Complete
765 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații

La începutul fiecărei veri îi aud pe apropiați șușotind sau întrebându-mă direct: ce îți dorești de ziua ta? 

Poate pentru că mi-e din ce în ce mai greu să răspund la întrebarea asta, poate pentru că anul acesta fac 30 de ani și-i un prag la care am reflectat mai mult sau poate doar pentru că am avut în jur oameni care au făcut ceva similar și m-au influențat în direcția asta, anul acesta am realizat că îmi doresc să dăruiesc. 

Să îmi dăruiesc ziua de naștere celor cărora le lipsesc lucruri pe care eu le-am primit fără să le cer, pe care le-am avut fără să îmi dau seama cât de mult costă de fapt și de care am beneficiat fără să îmi dau seama cât sunt de privilegiată.  Unul dintre ele este educația. 

Așadar, în loc de cadou de ziua mea, mi-ar plăcea să oferim împreună acces la educație celor care nu au fost la fel de privilegiați. 

p.s.: fac cinste cu o recomandare de carte care m-a inspirat in alegerea cauzei: "Învățare" de Tara Westover. 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Echipa GfK

200 RON
La multi ani!
08 Aug 2019
La multi ani frumosi Ana, sa petreci minunat si sa te bucuri de mare si nisip. Hugs :)
23 Jul 2019
La multi ani, baaaai!
23 Jul 2019

Mama & Tata

200 RON
La mulți ani, buburuzo! Te iubim mult!
19 Jul 2019
Esti un om minunat! La multi ani! Sa ai o zi minunata!!! Te pup tare!
19 Jul 2019
La mulți ani fericiți! :)
18 Jul 2019

S

30 RON
La multi ani, om minunat! <3
18 Jul 2019
La multi ani cu valuri de bucurie, soare de Vama Veche si oameni cu pofta de viata!
18 Jul 2019

A fan :)

75 RON
La multi ani minunati!
17 Jul 2019

Adina Ioana Ciungu

30 RON
17 Jul 2019
La multi ani cu bucurie!
16 Jul 2019