Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Felicia Hrihorisan Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

100% Complete
575 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Am fost inspirata de A.L.E.G. să pun bazele unui GRup de suport pentru femeile ABuzate (GR.AB.) care funcționează de un an și jumătate la Satu Mare. Astfel de grupuri existau înainte  doar la Sibiu, București și Brașov. GR.AB. funcționează pe bază de voluntariat și oferă servicii de consiliere individuală -la nevoie, consiliere de grup live, consiliere de grup online, cu frecvență săptămânală precum și ședințe de autoapărare. Psihologi, psihoterapeuți, sociologi, instructori de arte marțiale, medici susțin benevol acest proiect oferind din timpul și expertiza lor femeilor care au trecut sau trec încă prin situații de abuz.

Ce ne propunem? Să extindem rețeaua #Sieureusesc în cât mai multe comunități din țară, astfel încât femeile din diferite zone ale țării să aibă acces gratuit la astfel de servicii cum este GR.AB. Pe lângă faptul că avem nevoie de specialiști care să lucreze pe bază de voluntariat cu victimele violenței,e nevoie de spații dedicate, de campanii de promovare în comunitate, de echipamente specifice pentru învățarea unor tehnici de autoapărare. Următoarele comunități în care ar putea lua ființă astfel de grupuri sunt: Baia Mare, București, Cluj Napoca sau poate chiar în orașul tău... dacă simți că te-ai putea implica chiar tu sau știi persoane care ar putea realmente ajuta la asta.


Dacă și tu vrei să transformi victimele violenței în Învingătoare acum poți contribui uman sau financiar.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

Comunitatea #ȘiEuReușesc are forța să unească, să susțină și să dea putere, prin simplul fapt că aceasta oferă sprijin, atât învingătoarelor, cât și celor care încă trăiesc într-o relație abuzivă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Fetele de la A.L.E.G.

50 RON
La muți ani, Felicia! Gânduri frumoase și spor la fapte bune! <3 Eni și Ale te îmbrățișează!
21 Aug 2019
La mulți ani cu energie pentru fapte bune! Sunt recunoscătoare că ni s-au intersectat drumurile și îmi doresc să avem multe reușite împreună ❤️
21 Aug 2019
La multi ani!
19 Aug 2019
16 Aug 2019
Un gest minim din partea unui "cetățean de 20 de dolari" pentru o cauza nobila sustinuta de o doamna de milioane, draga mea Felicia..... Te iubim! La mulți ani!
15 Aug 2019

Anonymous

75 RON
15 Aug 2019

Anonymous

75 RON
Mult succes comunității de Învingătoare!
15 Aug 2019
Felicia Hrihorisan : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Cel mai frumos cadou de ziua mea