Cel mai frumos cadou de ziua mea.

 

Cristian Ciufu Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni

45.714285714286% Complete
1,600 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi Prieteni,

Odata cu implinirea varstei de 20 ani, m-am gandit sa-mi schimb putin mentalitatea, asa ca am ales sa imi donez ziua de nastere cauzei pe care o sustin alaturi de asociatia din care fac parte.

Dupa cum deja o parte dintre voi stiti, de aproape 5 ani, impreuna cu AOLN, cu prieteni de-ai mei si de-ai asociatiei incercam sa aducem putina bucurie si mai ales o schimbare in bine intr-o zona a Romaniei pe care putini o cunoastem, dar care are nevoie de ajutor: judetul Vaslui. Noi ne-am hotarat sa oferim copiilor din aceasta zona un viitor mai bun. Ca voluntari AOLN de cativa ani, am cunoscut sute de copii din satele Vasluiului, respectiv Floreni, Raiu, Schineni, Sarateni si Carja.

Dupa multe vizite si discutii am descoperit situatia celor peste 4.000 de copii aflati in plasament in intregul judet. Ca urmare, in 2017 am demarat construirea primului Centru pentru copii in care se va locui permanent- Case de tip familial, din judetul Vaslui, initiativa privata, care sa gazduiasca 22 de copii intr-o atmosfera de familie si care sa le ofere o educatie sanatoasa.

Ne-am propus sa realizam 4 cladiri in cadrul acestui centru, cu toate utilitatile si facilitatile necesare, cu dispensar medical, cu loc de joaca, in incercarea noastra de a le imbunatati traiul celor ce vor fi gazduiti de acest centru.

Valoarea totala a acestui proiect este de aproximativ *250.000 euro*, iar pana acum, cu sprijinul multor oameni buni si al partenerilor, am reusit sa realizam aproximativ 40% din proiect.

De ziua mea imi propun sa strang banii necesari pentru dotarea bucatariei unde se va pregati mancarea pentru copii: mobilier de inox, chiuvete, spatiu de depozitare frigorific, instalatii sanitare.

Încrederea, implicarea și investiția oamenilor sufletisti dau roade. Proiectul centrului de tip familial din localitatea Floreni prinde contur si se dezvolta, urmand sa devina caminul calduros pentru 22 copii abandonati, dar care merita mai mult. Insa, pana la final mai sunt multi pasi pe care vreau sa-i facem impreuna!

Pana acum am finalizat: prima cladire ce va gazdui bucatarie, spalatorie, vestiar, centrale termice si spatii depozitare; prima casa de locuit pentru copii. La ambele lucram acum pentru amenajarile si dotarile interioare. Avem in lucru instalatia de canalizare si microstatia de epurare, imprejmuirea cu gard a centrului, pavarea curtii si amenajari exterioare. De asemenea, am inceput zilele trecute lucrarile la cladirea ce va gazdui dispensarul medical ce va fi atat pentru copiii din centru, cat si pentru cei din sat.

Fiecare contributie, oricat de mica ar parea, este importanta! Doar impreuna vom reusi! Fara sprijinul vostru, insa, eforturile vor fi mult mai mari iar finalul mai indepartat.

Te invit pe pagina de Facebook a proiectului pentru a vedea stadiul lucrarilor: https://www.facebook.com/Locuin%C8%9Be-protejate-de-tip-familial-Sf-Filoteia-1956547527912443/ Implica-te in acest proiect si contribuie la construirea viitorului acestor copii pentru a sarbatori impreuna ziua mea de nastere!

*Doneaza AICI pentru imbunatatirea vietilor acestor copii* *ajuta-ma si cu un share al acestui mesaj pentru a face cunoscuta cauza noastra* Multumesc mult pentru implicare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ZÂMBET PENTRU ZÂMBET, asa cum ii spune si numele, a fost constituita pentru a aduce bucurie in viata unor copii mai putin norocosi, din familii defavorizate sau parasiti de parinti.

Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

17 Donații

Cristi, pentru rotunjirea sumei. Încă odată felicitări pentru inițiativa!
06 Oct 2019
19 Sep 2019
La multi ani, Ciufi! You rock!
13 Sep 2019
La multi ani, Cristi! Sa fii sanatos si fericit! Sa ai o zi frumoasa!
13 Sep 2019

Anonymous

150 RON
La multi ani, Cristi! Felicitări pentru initiativa! Faptele merg mai departe...
13 Sep 2019

Anonymous

75 RON
13 Sep 2019

Anonymous

100 RON
13 Sep 2019
La mulți ani
13 Sep 2019

Elena S

150 RON
La mulți ani, Cristi! Să ne trăiești, să fii sănătos și vesel, veșnic tânăr și plin de speranță...ca la 20 de ani!
12 Sep 2019
100 RON
La multi ani!
12 Sep 2019
Felicitări Cristi! Un gest de înger. La multi ani! Ar trebui să-ti urmam exemplul.
12 Sep 2019

Anonymous

228 RON
Sa iti tina Dumnezeu bunele obiceiuri si sa ti le rasplateasca pe masura sufletului tau!
12 Sep 2019

Mădălina Ionescu

150 RON
Felicitari pentru initiativa ta, Cristi! La multi ani!
06 Sep 2019

Anonymous

50 RON
La mulți ani!
04 Sep 2019
04 Sep 2019
150 RON
Felicitari, galantOM! Mult succes!
04 Sep 2019

Umf

30 RON
04 Sep 2019
Cristian Ciufu : Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni
Cel mai frumos cadou de ziua mea.