Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Diana IANCHIS Life Education for All

100% Complete
720 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Salut! Daca esti unul din acei prieteni care se gandeste ce cadou sa-mi cumpere de ziua de nastere, te rog sa te opresti! Mi-as dori ca banii pe care te gandeai sa-i cheltui pentru cadoul meu sa-i directionezi catre acest proiect pe care il sustin: renovarea Clinicii Pediatrie 1 din Cluj.

Daca esti unul din prietenii mei mai mult "virtuali" deoarece nu ajungem la cafele sau la cadouri de zile de nastere, poate aceasta cauza te sensibilizeaza si vrei sa te alaturi si tu proiectului.

Nicio suma nu este prea mare sau prea mica, asa ca te invit alaturi de mine!

Povestea proiectului este precedata de alte povesti de succes care au fost posibile datorita organizatiei Life Education for All:

"Life Education for All a ajutat in 5 ani de zile mii de copii bolnavi. A dotat cu audioteci 15 spitale de copii din Romania si a dotat cu ce a fost necesar clinicile de Pediatrie din Cluj. Am pictat doua spitale de copii si am facut gradini terapeutice si locuri de joaca in curtile altor doua clinici pediatrice. Anul acesta ne-am propus sa renovam si sa dotam clinica Pediatrie 1 din Cluj care functioneaza intr-o cladire improprie veche de 100 de ani. Costurile de renovare a acoperisului de schimbare a tevilor/canalizarii, de renovare a bailor, de pus tarchet acolo unde nu este, de pus termopane si de dotat cu mobilier si ceea e este necesar sunt foarte mari. Prin aceasta strangere de fonduri ne propunem sa rezolvam doar dotarile urgente. Orice ban conteaza si cine a trecut cu copilul printr-o spitalizare in Romania stie bine ce nevoi sunt. Noi nu ne mai intrebam demult "de ce nu face statul" ci preferam sa facem noi atat cat putem! Te rugam sa ne ajuti si sa ni te alaturi! Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume!"

Multumesc!

Diana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Life Education for All (LEFA) s-a înființat în octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea împlinit. Visul nostru este ca noi și copiii noștri să trăim într-o lume mai bună. Și pentru că lumea este formată practic din fiecare dintre noi, implicarea fiecăruia dintre noi este esențială. Iar noi ne-am gândit să contribuim acolo unde avem competențe și unde credem că schimbarea se poate produce; adică în educația copiilor și a tinerilor.

Clinica Pedatrie 1 din Cluj deserveste anual aproape 5000 de copii din toata tara (clinica deserveste la nivel regional îngrijirea copiilor cu boli genetice rare). Am zugravit 2 etaje ale cinicii si am cumparat pana acum frigidere, saltele, cantare pt nou nascuti, diverse consumabile. Vrem sa dotam clinica cu pulsixometre, perne, pilote, huse pt saltele, o masina de spalat, sa innoim vesela bucatariei clinicii. De asemenea ne propunem sa dotam cu apatura cabinetele de recuperare meducala de la clinicile de Neurologie pediatrica si Chirurgie Pediatrica Ortopedica din Cluj.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

La mulți ani sis!
04 Sep 2019
04 Sep 2019

Claudia

150 RON
03 Sep 2019
Sa fie cu folos!
02 Sep 2019
La multi ani!!’
02 Sep 2019

Anonymous

100 RON
La mulți ani, Diana!
02 Sep 2019
La mulți ani, Diana!
02 Sep 2019