Galantom este un proiect non-profit nascut din colaborarea organizatiilor Envision si People for Sport. Daca doresti sa ne sustii ai mai multe variante prin care o poti face:

1. Alegand sa directionezi o parte din donatia pe care o faci pentru proiectele pe care le sustii prin platforma, catre dezvoltarea proiectului Galantom.

Galantom nu percepe comision organizatiilor beneficiare, ci am ales sa lasam la latitudinea donatorilor de pe platforma, daca doresc sa contribuie la dezvoltarea proiectului nostru. La fiecare donatie facuta pe site, donatorul are optiunea de a directiona o parte din suma donata, catre dezvoltarea platformei Galantom.

2. Poti face o donatie directa pentru proiect prin plata online cu cardul sau prin virament bancar. Vezi detalii aici.

3. Poti redirectiona anual 2% din impozitul pe venit datorat statului, fara nici un cost din partea ta. Vezi detalii aici.

4. Poti sponsoriza anual cu 20% din impozitul pe proifit datorat statului, fara nici un cost din partea companiei tale. Vezi detalii aici.

Daca doresti sa ne sustii te rugam sa ne dai un semn. Suntem mereu bucurosi sa iti dam mai multe detalii despre proiectul nostru. Gasesti datele noastre de contact aici.

Iti multumim ca esti alaturi de noi in comunitatea oamenilor de bine!

Comments

  1. Pingback: Cum functioneaza Galantom? – Galantom Help

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *