Fundația Comunitară Sibiu

Fundația Comunitară Sibiu

Misiunea noastră

Fundaţia Comunitară Sibiu este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene - ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea locala.  

Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau a granturilor.  

În acelaşi timp, FCS pune la dispoziţia companiilor sibiene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

 

[ Show more ]

Proiecte

Fundația Comunitară Sibiu
Clubul copiilor din Sacadate
Vechea clădire a școlii din satul Săcădate, cu clasele sale goale și neamenajate, ar primi o nouă finalitate: aceea de a găzdui un club al copiilor, cu ateliere de informatică, de artă (pictură și desen), de muzică (pian, vioară, chitară, acordeon, fluier), de meșteșuguri (țesut, cusut, pielărie), de fotografie etc.
Fundația Comunitară Sibiu
Fondul Stiintescu 3.0
Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte care ajută profesorii și elevii să își redescopere pasiunea pentru științe și tehnologie. 

Evenimente fundraising

Clubul copiilor din Sacadate @ Sibiu-Constanta pe bicicletă

“O provocare pe care am acceptat-o împreună cu tovarășul meu Florin, să mergem pe biciclete până la mare, doi amatori ce împărtășim aceeași pasiune. Nu este primul sau singurul eveniment cu strângere de fonduri, clienții și susținătorii Geanny Tattoo sunt învățați cu proiectele noastre și întotdeauna ne-au susținut. Și de această dată am ales să susțin asociația "Vatra Satului-Săcădate", un ONG în care am încredere și merită sprijinit.”

Acestea sunt gândurile a doi sportivi amatori, ambițioși și cu idealuri mărețe.

Fondul Stiintescu 3.0 @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Sibiu-Constanta pe bicicletă” by Geanny Tattoo

Pentru noi toți, anul care a trecut a reprezentat (și reprezintă încă) o provocare neașteptată. Pandemia ne-a înfricoșat, ne-a închis în casă, dar ne-...

0.9% Complete
Smart Bill alearga pentru educatie

Am ales să susținem Științescu, un proiect foarte drag nouă, care a fost experimentat cu succes în Sibiu și care acum este replicat în mai multe orașe...

100% Complete
Vezi toate paginile2